Demà de matí se celebra la IX edició del Gran Fons Vila de Benigànim

0
1043
Gran Fons Benigànim
La cursa és de més de 15 km

Dins el Circuit de Carreres de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida demà se celebrarà a Benigànim el IX Gran Fons Vila de Benigànim, memorial Ricardo Borredà Pla, cursa que començarà a les 10,30h.

La jornada, organitzada pel club de córrer les Tortugues Coixes de Benigànim, compta també amb la col·laboració de la Diputació de València, la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida i l’Ajuntament de Benigànim.

La cursa tindrà un recorregut de 15,1 quilòmetres que constarà d’un circuit semiurbà amb eixida i meta al parc Beata Inés. La jornada es desenvoluparà a través de tres categories per a homes i dones que seran les de sènior de 18 a 34 anys, la de veterans A de 35 a 44 anys i la de veterans B de més de 45 anys.

Es donaran trofeus als tres primers classificats en cada categoria i un premi de Categoria Absoluta amb 150 euros per als guanyador, 75 per al segon classificat i 50 per al que quede en tercera posició; a més a més es donaran 100 euros addicionals si es bat el rècord de la cursa que actualement tenen Mjibar Abdelilah (48′ 29») i Rosa Teresí Morales (58′ 16»), ambdós establerts l’any 2007. A més a més es donaran premis per a tots aquells que acaben la cursa i també es farà un sorteig entre tots els participants.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí