La delegada del Govern visita oficialment l’Ajuntament de Sagunt per abordar la situació de la comissaria i de les platges

0
2010
Gloria Calero, al saló de plens de l'Ajuntament de Sagunt.

Glòria Calero realitza la primera visita oficial com a delegada del Govern a la ciutat de la que va ser regidora i alcaldessa

La delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, ha visitat oficialment hui l’Ajuntament de Sagunt per a repassar assumptes pendents per a la ciutat. Després de la visita a la comissaria de la Policia Nacional, la delegada ha oferit una roda de premsa a l’Ajuntament de Sagunt amb de l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, i en la qual han estat presents alguns membres de l’Equip de Govern, amb els quals s’ha reunit posteriorment. A més, ha deixat la seua rúbrica en el llibre d’honor del consistori, del qual ha sigut regidora (1995-1999) i la primera alcaldessa (2003-2007).

Un dels principals assumptes a tractar en la reunió ha sigut les necessitats de la comissaria de Policia Nacional ja que, segons la delegada, «esta comissaria va estar pensada per a un volum d’efectius inferior al que hi ha ara i als quals s’esperen, per tant hem de donar una solució i el que volem és iniciar el camí cap a la construcció d’una comissaria nova que és el que la ciutat de Sagunt necessita perquè la seguretat és fonamental en qualsevol democràcia».

Un altre dels assumptes pendents que ha comentat la delegada és el referent a les platges d’Almardà, Corinto i Malva-rosa. «Des de la delegació estem buscant amb Costes una solució amb un projecte global ja que si actuem localment pot afectar un altre municipi per tant ha d’haver-hi una actuació en conjunt», ha declarat.

L’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, d’una banda ha agraït la labor que ha realitzat la Policia Nacional, particularment durant els mesos de confinament amb motiu del coronavirus. «Des de l’Ajuntament de Sagunt i des de la Policia Local de Sagunt agraïm la coordinació, la col·laboració, l’actitud i la predisposició que hem trobat en tot moment, ja que s’ha garantit l’estabilitat i la seguretat de tota la ciutadania», ha afirmat.

També han tractat l’assumpte de la connexió del tren de rodalia al Port de Sagunt, tema pel qual Moreno ha afirmat «és un clam unànime ja que el Port de Sagunt és el principal nucli a la Comunitat Valenciana que no està connectat a la xarxa de rodalia i hem de trobar-li solució» i, en este sentit, ha incidit que és imprescindible el treball conjunt amb les diferents administracions implicades. També ha insistit en el projecte del tren al port marítim, una inversió que per a l’alcalde és imprescindible per a la competitivitat del port i de la nostra economia.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí