Delegació del Govern confirma a Dénia que Foment no modificarà el servei actual de l’helicòpter de Salvament Marítim amb base a Manises

0
1582
Dénia
Helicòpter de Salvament Marítim.

El delegat del Govern en la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, s’ha posat en contacte amb l’alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, per a confirmar-li que, finalment, no es modificaran les condicions actuals del servei de l’helicòpter de Salvament Marítim amb seu a la ciutat de Manises, i que dóna cobertura, entre unes altres zones, al litoral de Dénia i la Marina Alta.

El Ministeri de Foment no modificarà el tipus de servei. El canvi previst suposava un augment del temps de resposta de 15 a 45 minuts i l’anunci d’aquestes previsions va comportar la mobilització de les confraries de pescadors i uns altres col·lectius afectats per la mesura.

Des de l’ajuntament de Dénia es va aprovar una moció sol·licitant que no es modificara el servei i s’han mantingut reunions amb els agents implicats per a coordinar una resposta conjunta de defensa de l’actual operatiu.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here