Decretat el nivell roig de calor extrema a les comarques de la Costera i la Vall d’Albaida

0
468
Xàtiva va marcar dimarts una màxima de 45,9º
Xàtiva va marcar dimarts una màxima de 45,9º

La Conselleria de Sanitat ha decretat el nivell taronja de risc alt de calor per a este dijous 9 de juliol, mentre per a este divendres 10 este s’eleva a roig (extrem) per a les comarques de la Costera i la Vall d’albaida.

Des de matí, a més, s’espera que les temperatures vagen pujant, situació d’increment de temperatures que es preveu que s’allargue diversos dies.

Des de la Direcció general es recorda que els principals grups de població que cal atendre en situacions de calor extrema són els ancians, els xiquets, embarassades i les persones que pateixen malalties cròniques que requerisquen medicació.

Així mateix es recomana es recorda seguir senzilles mesures preventives com beure molta aigua i líquids; evitar l’alcohol i la cafeïna; menjar abundants fruites i verdures; evitar, en la mesura que siga possible, eixir en les hores centrals del dia.

També s’aconsella màxima precaució en les activitats esportives; protegir-se del sol amb capells i ulleres; no prendre el sol a les hores de màxima radiació i sempre amb protecció solar.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here