David Canet guanya el Concurs de Betlems de la Pobla del Duc amb un muntatge de 320 figures

0
870
Betlem la Pobla
El betlem ocupa prop de 100 metres quadrats

David Canet Miñana ha estat el guanyador del Concurs de Betlems organitzat per l’Ajuntament de la Pobla del Duc amb un muntatge sobre un espai de 8 metres d’amplada i 12 de llargada, i que consta de 320 figures, la majoria d’elles animades gràcies a mecanismes construïts pel mateix Canet; a més a més el betlem compta amb 30 cases i elements ambientals com boira i aigua.

Este betlem ha estat el guanyador d’entre els 22 participants d’este any, l’alcalde de la Pobla del Duc, Natalio Navarro, ha mostrat la seua «satisfació perquè este any s’hagen superat les inscripcions» i ha felicitat a tots i cadascun dels participans que «s’han esforçat en presentar un betlems originals i plens de detalls».

El muntatge de David Canet, de 16 anys, s’ha emportat un total de 120 punts del jurat gràcies a una obra que afirma que porta des del passat mes de setembre treballant amb ella.

El guanyador d’esta edició rebrà un premi de 120 euros, mentre el segon, David Fenollar Fayos -de 24 anys- en rebrà un de 90 i el tercer, Pau Sànchez Llorens -de 4 anys- obtindrà 60 euros. Els premis es donaran el pròxim 27 de esembre a partir de les 17h a l’església de la localitat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí