David Bisbal brilla en el concert de Festes davant 5.000 persones a Ontinyent

0
1060
Imatge del concert de Bisbal a Ontinyent

En un concert de dues hores el públic va aplaudir les constants referències de Bisbal cap a la ciutat i el to amable i festiu cap els fans

La gira “Hijos del mar” de David Bisbal va arrasar ahir a l’Estadi del Clariano d’Ontinyent, on va actuar davant uns 5.000 espectadors, en un concert on l’artista andalús va demostrar la seua maduresa artística. L’espectacle, que va durar dos hores, ha estat organitzat per l’Ajuntament d’Ontinyent i patrocinat pel programa de la Diputació de València “Sona la Dipu” i suposa un dels actes principals de la programació musical de “Ontinyent en Concert”.

Els grups The Saltitos, finalistes de la passada edició del concurs “Sona la Dipu”, Caravana Sur i Siberia van actuar des de les nou de la nit, escalfant i animant l’ambient per a l’esperada arribada del cantant d’Almeria, artista consagrat ja a la ciutat d’Ontinyent, que va eixir a escena amb puntualitat a les 23:00 hores interpretant “Mi norte es tu sur”, iniciant així dues hores d’un concert que va respondre a les expectatives creades i va fer vibrar a un públic de totes les edats en el Estadi El Clariano.

Des del principi del concert, Bisbal recordava amb alegria que aquesta era la seua segona visita a la localitat d’Ontinyent, després de la seua primera actuació al Poliesportiu Municipal l’any 2004. A més, durant el concert, van ser diverses les ocasions en què el cantant feia menció als seus seguidors ontinyentins. Qui és actualment un dels artistes espanyols amb major èxit internacional i amb milers de seguidors per tot el món va reunir al voltant de 5000 espectadors, alguns dels quals havien fet cua durant dies per a estar el més prop possible de l’escenari. Els fans van poder gaudir d’una actuació on es van sentir temes tan coneguts com “Esclavo de tus besos”, “Culpable”, o singles del seu nou disc com “Antes que no” o “Fiebre”.

Fins a tres vestuaris diferents van ser els que va portar Bisbal, coincidint amb el cicle de cançons que interpretava, i sempre acompanyat per les dues pantalles led que retransmetien imatges en directe del concert. Els seus músics, que es trobaven col·locats dins d’unes llums de neó, feien que la posada en escena, plena de llum i color, sempre anara ben lligada a la música. Així doncs, el primer canvi de vestuari va significar l’inici de temes tan emotius com “Mi princesa” o el clàssic “Dígale”, corejat per tot el públic. Un David Bisbal que destacava per la seua simpatia no es va oblidar mai dels seus fans, fins i tot baixant de l’escenari per a saludar a tots aquells que estaven entre les primeres files.
Coincidint amb l’últim canvi de vestuari l’artista d’Almeria no va deixar de recordar els temes que han marcat la seua trajectòria musical, ja que tal com va dir ell, “encara que ara apostem per un so més electrònic, no vull oblidar les meues arrels llatines”. Així doncs van sonar temes com “Lloraré las penas” o “Torre de Babel”.

Finalment el clàssic “Ave María” va fer vibrar, cantar i saltar a tot un públic que va estar ballant junt al cantant i que va eixir del concert amb felicitat i satisfacció a les seues cares.

Imatge del concert de Dani Miquel

Dani Miquel

La segona jornada de “Ontinyent en Concert” reunia ahir a centenars d’espectadors en la Glorieta. La programació musical impulsada per l’Ajuntament d’Ontinyent feia les delícies de xiquets i majors amb els espectacles de Dani Miquel i els Ma, Me, Mi, Mo, Músics i In vivo.

A les 20:30, xiquets i xiquetes, acompanyats per les seues famílies, gaudien de l’espectacle “La vida és una festa”, del cantacançons Dani Miquel, tot un referent de la música infantil valenciana. Aquest show endinsava als més xicotets en un viatge en el qual aprenien la importància de les seues accions, i com el que ara és actual, demà pot convertir-se en tradicions.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí