Darío Moreno tornarà a ser el candidat del PSPV per ser reelegit alcalde de Sagunt

0
1007
Darío Moreno.

L’alcalde de Sagunt ha recordat les dificultats de la legislatura, uns anys en els quals s’ha patit una pandàmia, DANAs i ara una guerra a Europa

L’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, tornarà a ser el candidat del PSPV en les pròximes eleccions municipals per optar a la reelecció.

El propi Moreno a través de les xarxes socials ha manifestat que «després de parlar-ho amb el meu marit i gràcies a l’oportunitat que m’ha oferit el meu partit, ja podem anunciar que tornaré a ser candidat a alcalde en les eleccions de 2023».

El candidat ha donat les gràcies al seu partit i al seu marit, recordant que «han sigut anys complicats. Pandèmia, DANAs i ara guerra a Europa amb la conseqüent inflació, però seguim avant. Hem treballat perquè ningú quedara arrere durant aqueixes crisis, hem desbloquejat projectes clau que portaven temps paralitzats i hem aprofitat cada oportunitat, atraient inversions milionàries que crearan milers de llocs de treball a la ciutat. Res ens deté».

Darío Moreno conclou afirmant que «vull continuar sent alcalde per a assegurar que aquestes inversions es desenvolupen generant el màxim impacte positiu a la ciutat, alhora que seguim amb grans projectes que milloren la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes. Si la ciutadania renova la seua confiança en nosaltres, continuarem transformant el present i el futur del nostre municipi amb la mirada posada en les persones. Seguim!».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí