Damián Martínez, candidat de Compromís a l’alcaldia de Castelló de Rugat

0
1547
Damián Martínez, en un acte de Compromís junt a Mónica Oltra

Martínez, de 25 anys, és membre del partit Iniciativa pel Poble Valencià, i en 2015 es va convertir en el regidor de Compromís més jove de la comarca

L’assemblea local de Compromís per Castelló de Rugat reunida aquest diumenge dia 3 de febrer, va decidir concórrer a les pròximes eleccions municipals amb Damián Martínez com a candidat a l’alcaldia.

Damián Martínez de 25 anys i veí de Castelló de Rugat, actualment és assessor d’assumptes generals del Govern del Botànic en la Conselleria de Sanitat. És graduat en Dret amb el màster d’advocaciaper la Universitat de València i actualment està cursant el màster de garanties penals i delictes socioeconòmics.

En les eleccions del 2015, Damián es va convertir en el regidor més jove de Compromís en la Vall d’Albaida durant aquesta legislatura. És també portaveu comarcal d’Iniciativa del Poble Valencià, formació a la qual pertany, i membre de l’executiva nacional d’Iniciativa. Ostenta la secretari d’organització de Compromís en la Vall d’Albaida, i la secretaria de territorials en Joves amb Iniciativa. Finalment, el 2018 va passar a ser el portaveu del grup municipal de Compromís en l’Ajuntament de Castelló de Rugat.

L’assemblea local va posar en valor la formació acadèmica del candidat, com també la formació política que juntament amb l’experiència d’aquests quatre anys d’oposició constructiva, consideren a Damián Martínez com el millor candidat a l’alcaldia del municipi.

Damián Martínez va voler mostrar el seu agraïment pel suport rebut i assegura encarar aquestes eleccions “com un repte per culminar el canvi iniciat el 2015, i podergovernar amb diàleg i consens per millorar la vida dels veïns i veïnes de Castelló de Rugat”.

Finalment, Compromís va informar estar treballant en l’elaboració d’una llista electoral “amb perspectiva de govern”, i que en última instància es sotmetrà a la ratificació dels veïns i veïnes de Castelló de Rugat en les primàries obertes a la ciutadania que celebrarà la coalició a nivell autonòmic el pròxim 9 de març.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here