Cullera vol dinamitzar la vida del barri del Raval amb la reforma del seu Centre Cultural

0
802
Obres del centre cultural del Raval de Cullera

Es transformarà en una sala polivalent que podrà acollir exposicions, conferències, presentacions i d’altres activitats del veïnat

L’Ajuntament de Cullera ha anunciat que renova el Centre Cultural del Raval de Sant Agustí dotant-lo d’una sala polivalent que amb el qual es pretén revitalitzar la vida sociocultural del barri. El consistori invertix quasi 150.000 euros en una reforma ara en marxa i que millorarà les instal·lacions perquè puguen tornar a utilitzar-se pel veïnat.

El centre era un espai que es trobava en males condicions, motiu pel qual s’havia deixat pràcticament en desús privant al barri d’un espai per a la cultura i la socialització. Amb esta remodelació s’ha demolit l’actual saló d’actes per a transformar-lo en una sala polivalent, es dotarà d’un sostre acústic per a millorar la sonoritat, s’instal·larà climatització, s’implementaran millores per a l’accessibilitat de l’edifici i es construiran wc nous.

L’objectiu d’este projecte, finançat gràcies al superàvit aconseguit pel consistori en el passat exercici, és que el barri dispose d’un espai on realitzar exposicions, conferències, presentacions, xerrades o altres activitats.

L’alcalde de Cullera, Jordi Mayor, i el regidor d’Urbanisme, Bernat Escolá, han supervisat l’estat d’estes obres per tal d’observar que el ritme i desenvolupament d’estos treballs van pel camí desitjat.

Mayor ha afirmat que «era una actuació necessària» perquè és un centre cultural que té molts anys i «no estava adaptat per a persones amb mobilitat reduïda». És per això que el que es pretén és «donar-li una funcionalitat a l’espai on es puga fer qualsevol activitat que les associacions demanden», ha indicat.

Per altra banda, l’edil d’Urbanisme ha explicat que «el centre cultural era un espai que estava compartit i amb estes millores es convertirà en un espai diàfan». Segons ha assenyalat Escolá, «hem vist convenient crear un espai únic i polivalent que, a banda de donar-li un aire actual, li proporcionarà més utilitat».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here