Cullera tanca agost amb una mitjana del 90% d’ocupació hotelera

CaixaBank - MyBox

0
887
Cullera ha fet un balanç positiu del turisme en agost

La localitat penjà el cartell de complet durant la setmana del festival Medusa

El turisme de Cullera ha tornat a tancar un mes d’agost amb bones xifres d’ocupació, encadenant així cinc anys de bons resultats en el mes vacacional per excel·lència. La mitjana d’ocupació dels allotjaments de la ciutat es va situar en el 90% encara que des del consistori s’afirma que en determinats moments es va penjar el cartell de complet.

Destaca la celebració de la sisena edició del Medusa Sunbeach Festival o la màxima afluència durant els caps de setmana, moments en els quals la ciutat ha estat al complet.

Pel que respecta als hotels, la mitjana d’ocupació es va situar pròxima al 92% amb similituds entre la primera quinzena (90,67%) i la segona del mes (92,23%). Molts dels establiments van registrar una ocupació mitjana del 100 % i la majoria va sobrepassar el 90% dels llits ocupats durant tot el període.

Pel que fa als apartaments, que presenten l’oferta d’allotjament més nombrosa de la ciutat, l’ocupació fou similar a la dels hotels amb un 92% de mitjana, encara que en este cas durant la primera quinzena es va arribar a una mitjana del 94 % enfront d’un 87,78 de la segona.

La resta d’allotjaments (càmping, apartahotels, pensions i hostals), que representen el 19% de l’oferta reglada del municipi, es van moure en guarismes similars amb alguns establiments mantenint-se en una mitjana del 90% pràcticament durant tot el mes.

La regidora de Turisme i Promoció Econòmica, Débora Marí, ha apuntat que les xifres d’ocupació «mantenen la tendència dels últims anys» i «consoliden a Cullera com una de les destinacions vacacionals de referència de la Comunitat Valenciana».

«És evident que Cullera és ara com ara un dels pilars del turisme de la nostra província. Hem crescut en els últims anys i les xifres d’este mes d’agost afermen la recuperació que es va iniciar en 2015. Des de llavors, any rere any, hem vingut consolidant les bones dades d’ocupació, aconseguint rècords històrics», ha assenyalat Marí.

A més de l’oferta tradicional de sol i platja, Cullera complementa els seus atractius naturals amb activitats per als més diversos públics. La regidoria de Turisme, en col·laboració amb el sector empresarial, ha oferit una agenda amb més de 400 activitats. Des d’actuacions musicals i exposicions fins a rutes guiades, passant per atractius per als més xicotets o l’acolliment de la quarta etapa de la Vuelta.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here