Cullera suspén les classes dijous de vesprada i divendres per la gota freda

0
1280
La pluja afectarà Cullera dijous i divendres

A més a més també s’ha decidit suspendre tota activitat esportiva al municipi de Cullera tant dijous com divendres, tancant les instal·lacions esportives per a esta fi

En confirmar-se les previsions de fortes precipitacions de cara a la vesprada-nit d’este dijous 18 d’octubre de 2018, l’Ajuntament de Cullera, prèvia consulta amb la comunitat educativa i la Policia Local de Cullera, ha decidit suspendre les classes.

Així s’ha suspés tota activitat educativa per a la vesprada a partir de les 15.30 hores i per a tota la jornada de demà, divendres 19 d’octubre.

A més a més també s’ha decidit suspendre tota activitat esportiva al municipi de Cullera tant dijous com divendres, tancant les instal·lacions esportives per a esta fi.

L’Ajuntament de Cullera també prega a la població que estiga atenta a les alertes de l’Ajuntament de Cullera a través del seu servei de Whatsapp municipal (Per donar-se d’alta cal enviar ALTA al 661.52.35.02), les xarxes socials Facebook i Twitter i l’APP Cullera Online. Així mateix es prega que no se sature el Whatsapp mitjançant l’enviament de missatges o a través de videotelefonades, ja que este sistema sols és de difusió d’informació i alertes i NO d’atenció al públic. Estos enviaments de missatges podrien alentir el funcionament del sistema amb els consegüents perjudicis en l’agilitat de la difusió d’alertes.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí