Cullera regenerarà amb 20.000 tones de sorra les dunes de la platja del Dosser, la meitat abans de l’estiu i l’altra meitat després

0
2409
Jordi Mayor i Gloria Calero, durant la visita a la platja del Dosser de Cullera

Els treballs del Dosser s’han vist afectats per l’època de nidificació i reproducció del corriol que habita a la zona i ha obligat a buscar altres fórmules per actuar

A Cullera s’estan regenerant les dunes de la platja del Dosser, amb transvasament d’arena des de l’Escollera per a reforçar el cordó dunar. Segons explicava el mateix alcalde Jordi Mayor, durant la visita que ha fet a la localitat la delegada del Govern, Gloria Calero, abans de l’estiu es transvasaran 10.000 tones d’arena i altres 10.000 tones després del període estival.

Mayor, ha acompanyat a Calero, i al subdelegat, Roberto González, en la visita a la platja del Dosser, una de les més afectades pels efectes del temporal Glòria que va devastar el litoral valencià el passat mes de gener.

L’alcalde també ha assegurat que les platges de Cullera i tots els seus serveis es troben a ús i gaudi dels banyistes pràcticament en la seua totalitat, amb contades excepcions com els treballs del Dosser on l’època de nidificació i reproducció del corriol que habita ací obliga a buscar altres fórmules per actuar.

Per altra banda, s’està procedint a l’adequació de l’accés a l’Estany amb 7.000 tones d’arena acumulada en la pròpia gola, que també se transvasarà a la platja de la zona del Cordobés per a la seua regeneració amb 6.000 tones. Així mateix, també s’ha reparat el camí d’accés a la platja del Brosquil i a partir de la setmana que ve es recuperarà l’arena a través d’una actuació que finalitzarà en el mes de juliol.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí