Cullera instal·larà punts de càrrega públics per a vehicles elèctrics

0
924
Un dels cotxes participants en la Trobada Estatal 'Tesla owners' a Cullera en 2017

L’anunci s’ha fet durant la Trobada Estatal ‘Tesla Owners Cullera 2017’ que tornarà a la ciutat l’any vinent

L’alcalde de Cullera, Jordi Mayor, ha anunciat que el consistori treballa ja en la instal·lació de punts de càrrega públics per a vehicles elèctrics. Estes declaracions les va realitzar dissabte passat durant la celebració en la ciutat de la Trobada Estatal ‘Tesla Owners Cullera 2017′ en la qual una trentena de vehicles elèctrics de la multinacional nord-americana es van donar cita atraient a un nombrós públic.

“Volem fomentar la mobilitat sostenible i reduir així les emissions de CO₂ que generem dia a dia en els desplaçaments. Cullera pretén ser pionera en eixe aspecte i oferir facilitats perquè cada vegada siguen més els vehicles elèctrics que circulen per les nostres carreteres”, va assegurar el primer edil.

“Cada volta hi ha més països que han posat data de caducitat als vehicles que usen combustibles derivats del petroli i nosaltres no podem perdre eixe tren”, va significar Mayor. En el cas del municipi, l’empresa municipal mixta d’aigües ja compta en la seua flota amb un vehicle totalment elèctric i la Policia Local disposa d’híbrids. “Estem donant exemple”, va indicar la màxima autoritat local.

Un altre dels beneficis plantejats pel primer edil concernix el turisme. Jordi Mayor va al·legar que “els propietaris de vehicles elèctrics miren amb lupa a l’hora de viatjar si la seua destinació posseix o no de punts de càrrega. En el nostre cas, si ens situem en eixe mapa de destinacions, sumem un punt a favor perquè es decanten per Cullera”.

La capital turística de la Ribera ja disposa en estos moments de quatre punts de càrrega per a este tipus d’automòbils en l’hotel Cullera Holiday: dos de Tesla i altres dos per a la resta de vehicles. Els carregadors de Tesla són els únics que existixen a la Ribera, ja que els més pròxims es troben a València i Dénia.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  La Diputació invertirà 15 milions en esta legislatura per a reforçar la seguretat de les carreteres de la Ribera

Trobada Nacional

Al llarg de la jornada del dissabte, els amants del motor descobriren una nova manera de vore la conducció. Al matí, el passeig Doctor Alemany i els Jardins del Mercat acolliren una exposició de vehicles de la marca Tesla. Els cotxes de la multinacional nord-americana van captivar als assistents pel seu disseny futurista i la seua condició de no contaminants.

Posteriorment, es van dur a terme visites turístiques pel municipi i el Castell. L’Hotel Cullera Holiday, per la seua banda, va acollir tallers pràctics de la marca i va culminar la jornada amb un sopar. L’acolliment per part de Cullera ha convençut als organitzadors perquè l’any que ve la cita torne a celebrar-se en la ciutat, van avançar a la finalització de la trobada.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here