Cullera prorroga una setmana més les mesures preventives extraordinàries per contindre la pandèmia de la COVID

0
633
Ajuntament de Cullera.

Es manté la reducció al 50% d’aforament d’espais com instal·lacions esportives, i es mantenen tancats els parcs i jardins municipals

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Cullera, davant les actuals circumstàncies relatives a la pandèmia de la Covid-19, ha decidit prorrogar i prendre noves mesures preventives extraordinàries que estaran vigents durant una setmana més des d’aquest dilluns.

Així s’ha anunciat que es tanca el Centre Municipal d’Esports i se suspenen totes les activitats que allí es desenvolupen.

Es continua amb la desinfecció de carrers a càrrec dels serveis municipals i amb la col·laboració del col·lectiu de llauradors de la ciutat. S’avisa a la població que la maquinària de desinfecció dels llauradors actuarà als distints barris del municipi cada dilluns i dijous de la setmana a partir de les 22.00 hores. Així s’ha demanat a la ciutadania no eixir al carrer, si no és estrictament necessari, quan s’estan duent a terme estos treballs. Al mateix temps es procedirà setmanalment a la nebulització dels espais municipals.

Es manté la reducció al 50% l’aforament dels espais per a la celebració d’activitats esportives, competicions federades i activitats culturals (inclou activitats musicals) que es porten a terme amb públic.

Es manté la reducció al 50% l’aforament de la Biblioteca Municipal, dels Museus Municipals, de la Casa de la Cultura i de la Casa de l’Ensenyança.

Es manté el tancament de parcs i jardins.

Es mantenen les mesures d’ampliació de l’espai disponible del Mercat Ambulant i la distància entre parades per a evitar possibles aglomeracions.

Es manté la suspensió de les autoritzacions d’ús d’espais municipals, a excepció de terrasses, contenidors d’obra i altres anàlegs, sempre que no resulten incompatibles amb la finalitat d’este decret.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Sagunt presenta una APP que oferirà informació sobre l'aforment de les platges en temps real

8. Mantindre la vigilància per part de la Policia Local per al compliment de les mesures de prevenció sanitària.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here