Cullera prepara activitats gratuïtes per a celebrar el Dia Mundial del Turisme

0
1520
Castell de Cullera.

El consistori organitza rutes guiades, jornades de portes obertes, passeig en barca i activitats ornitològiques

Cullera ha organitzat una sèrie d’activitats gratuïtes per tal de commemorar el Dia Mundial del Turisme, que se celebra el proper diumenge 27 de setembre. Així, Visit Cullera pretén impulsar alguns dels atractius i productes turístics més interessants que hi ha localitat.

La capital turística de la Ribera començarà estes activitats demà amb una jornada de portes obertes al Refugi de la Guerra Civil situat al Mercat Municipal. Seguint amb esta jornada el divendres 25 de setembre també estarà obert al públic el Museu Faller. Un espai museístic completament renovat que va ser obert al públic el passat mes de febrer després d’una reforma que l’adaptà a les noves tecnologies i a experiències interactives i audiovisuals.

Ambdós activitats estaran obertes en horari de matí d’11.00 a 13.00 hores i en horari de vesprada de 16.00 fins a les 20.30 hores.

Pel que fa a la celebració del Dia Mundial del Turisme d’este diumenge, des de l’Ajuntament de Cullera s’han preparat rutes turístiques guiades, experiències de turisme ornitològic així com més jornades de portes obertes.

La regidora de Turisme de l’Ajuntament de Cullera, Débora Marí, ha assenyalat que la celebració del Dia Mundial del Turisme en un any tan difícil per al sector com este es farà amb totes les mesures de seguretat i prevenció per garantir que Cullera seguisca sent una destinació segura tant per a la nostra ciutadania com per a les persones que ens visiten.

Marí ha volgut fer incís en el fet que esta jornada servix també com a reconeixement a l’esforç de tot un sector que en un dels moments més complicats de les darreres dècades «ha sabut estar a l’altura, demostrant perquè Cullera és un referent turístic nacional amb uns resultats molt millors d’allò què poguérem haver esperat. El turisme de Cullera està resistint a la pandèmia i açò ens farà eixir més reforçats de cara al futur», ha conclòs.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  L'Ajuntament de Cullera i Generalitat impulsen 15 habitatges de lloguer social

Concretament hi ha previstes quatre rutes turístiques guiades. La ruta turística ‘Vila i Port’ que eixirà des de la plaça Andrés Piles a les 10.00 hores; la ruta de l’ermita Santa Marta i Plantació d’espècies autòctones que començarà des de la pròpia Tourist Info a les 17.30 hores; la ruta de les Torres i Cova que serà una ruta de quasi quatre hores i que eixirà des de la plaça Andrés Piles i altra ruta que consistirà en un passeig en barca pel riu Xúquer, esta última serà amb dos torns a les 18.00 i 19.00 hores i tindrà el punt de trobada en l’avinguda Germán Sapiña.

Pel que fa a l’activitat ornitològica serà una jornada de birdwatching de més de tres hores de duració i el punt de trobada és a l’avinguda del Dosser 49. Per a esta activitat es recomana dur equip d’observació propi.

Tant per a les rutes guiades com per al birdwatching cal fer reserva prèvia a través del telèfon 961 731 586.

Així mateix, este diumenge també estarà obert el Jardí Botànic en horari de matí i el Castell de 10.00 a 13.00 hores i de 17.30 a 20.30 hores. A més, cal assenyalar que al Castell es troba ara l’exposició de pintura ‘L’Ombra del Castell’ de José J. Gimeno Navarro.

Este mateix dia i en reconeixement a la llavor del sector turístic de Cullera, el Pont de Pedra encendrà les seues llums de color roig a la nit.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here