Cullera posa en marxa rutes turístiques en anglés

0
478
Turistes al castell de Cullera

L’Ajuntament de Cullera inclou per primera vegada el Castell, passejos amb barca i orxata en les rutes i augmenta la seua durada fins a les dues hores i mitja

A partir del 2 de juliol els turistes i visitants de Cullera també podran gaudir de rutes turístiques guiades en anglés, una aposta del municipi per internacionalitzar els seus itineraris i acostar-los a visitants de tot el món.

A més, Cullera inclou per primera vegada el Castell, passejos amb barca i orxata en les rutes i augmenta la seua durada fins a les dues hores i mitja, informen des de la regidoria de Turisme dirigida per Débora Marí.

Fins al moment la localitat oferia rutes solament en castellà pel centre històric, sobretot en la part plana de la ciutat, i la seua durada es limitava a un màxim d’una hora i mitja.

Ara, el ventall de possibilitats per a conéixer els encants del municipi s’amplia també a un públic que cada vegada creix més, el turista estranger que en els últims anys ha representat el 33 % dels visitants.

Històries i llegendes

Les opcions d’estes rutes en espanyol i anglés són vàries. Una d’elles és la ruta ‘Història i llegendes de Cullera’, amb un itinerari més desenfadat acompanyat per relats històrics, llegendes i anècdotes que han estat presents en la població des de temps immemorials. Entre els protagonistes del circuit es troben el pirata Dragut, el lloctinent Barbaroja, el Rei En Jaume I, les Reines Mores, Sant Vicent Màrtir i el Cid.

Este itinerari té una durada de dos hores i mitja i està pensat per a grups de 6 a 24 persones. El recorregut inclou una visita al Castell, la baixada pel Calvari i el barri del Pou, una visita als refugis de la Guerra Civil, al Mercat i per a acabar, orxata refrescant.

Mercaders del Xúquer

L’altra opció és la ruta dels Mercaders del Xúquer, amb un recorregut més seriós centrat en l’economia, la pesca i l’agricultura locals.

Els assistents iniciaran la seua experiència en els Jardins del Mercat, on prendran una orxata, i seguiran amb una visita als refugis, el barri del Pou, l’església dels Sants Joans, el carrer del Riu, la casa de l’Ensenyança i un passeig amb barca de 45 minuts. Esta opció està pensada per a grups de 6 a 15 persones i té una durada de dos hores.

Les rutes s’oferixen de dimarts a diumenge i es poden reservar en el telèfon 670 757 255 per als itineraris en castellà i en el 667 951 788 per als que es realitzen en anglés.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here