Cullera ofereix un cicle de cinema per commemorar la setmana LGTBI+


0
1415
Cartell de les pel·lícules que s'oferiran a Cullera.

L’Ajuntament omplirà els Jardins del Mercat de paraigües amb els colors representatius de l’arc de Sant Martí per visibilitzar els drets d’esta comunitat

L’Ajuntament de Cullera ha programat una setmana plena d’activitats per commemorar la setmana de l’orgull LGTBI+. Entre elles destaca les jornades de cinema amb sessions del 21 al 27 de juny.

Es tracta de tres pel·lícules diferents, ‘Con amor Simón, ‘Carmen y Lola’ i ‘Salir del ropero’, totes elles amb sessions a les 18.00, a les 20.00 i a les 22.00 hores. Es podran veure als Cines Victoria amb un preu especial d’1 euro que inclou un xicotet detall representatiu de la campanya.

La programació també inclou la instal·lació de paraigües inclusius. Una acció amb la qual es col·locaran paraigües amb els colors de l’arc de Sant Martí i que pretén visibilitzar la llibertat, la diversitat, i els drets de la comunitat LGTBI+. A més també hi haurà un photocall de la iniciativa durant tota la campanya.

Durant els mesos de maig i juny també s’estan duent a terme jornades de formació als centres educatius del municipi amb el títol ‘Creixent en la diversitat’, que es complementaran amb la jornada sobre diversitat sexual per a famílies organitzada per al 28 de juny al Centre Cultural el Raval.

Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+

La regidora d’Igualtat, Marta Tur, ha anunciat que “a Cullera com a ciutat integradora, oberta i que aposta per la igualtat i la diversitat seguim desenvolupant estratègies amb el teixit socioeconòmic local i per això, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+, l’Ajuntament junt amb el sector de l’hostaleria, del comerç i de l’allotjament firmarem un conveni de bones pràctiques”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here