Cullera registra una ocupació turística del prop del 90% durant la Setmana Santa

0
1076
El dia fort de la Setmana Santa a Cullera va ser el divendres

El dia fort en totes les instal·lacions hostaleres va ser Divendres Sant, quan es va arribar al 100% d’ocupació en la majoria dels hotels i també als apartaments turístics

L’ocupació turística ha arribat al 87% durant la Setmana Santa en Cullera, les mateixes xifres que l’any passat tot i que les festes han caigut enguany en dates més avançades en el calendari.

El dia fort en totes les instal·lacions hostaleres va ser Divendres Sant, quan es va arribar al 100% d’ocupació en la majoria dels hotels i també als apartaments turístics. El dissabte de glòria és el segon dia amb més ocupació hostalera, seguit de Dijous Sant i Diumenge de Pasqua.

L’hotel és l’habitatge preferit pels visitants que ens han acompanyat esta Setmana Santa seguit de l’hostal, l’aparthotel i el càmping. En últim lloc de les preferències dels visitants se situen els apartaments turístics.

L’ocupació turística cullerenca és semblant a la de l’any passat tot i que la Setmana Santa i Pasqua han caigut enguany a finals del mes de març i a continuació de les festes falleres.

L’oficina turística de la platja de Cullera ha rebut enguany un increment d’un 10% en el nombre de visitants que han acudit a rebre informació a les oficines. El major nombre de turistes espanyols prové de Madrid, la resta de la Comunitat Valenciana, País Basc i Castella-la Manxa. Els visitants estrangers que acudeixen a l’oficina de turisme ens visiten de França i Regne Unit.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here