Cullera inverteix 500.000 euros en la modernització del pavelló cobert

0
2037
El pavelló ha renovat el seu paviment.

Entre les millores dutes a terme, s’ha renovat el paviment de les pistes del pavelló cobert o canviat les graderies

Cullera ha invertit mig milió d’euros en la renovació del pavelló cobert. Segons el propi alcalde Jordi Mayor: «es tracta del major esforç inversor en esta infraestructura mai dut a terme pel consistori des de la seua construcció fa ja més de 30 anys».

El batlle ha realitzat les declaracions durant la visita després de la finalització dels treballs de reforma dels vestuaris. És una de les últimes intervencions que s’han efectuat dins del pla municipal de millora d’estes instal·lacions esportives.

«Des de l’equip de govern hem apostat per millorar la qualitat de vida de les persones amb una inversió forta en matèria d’infraestructures esportives com mai abans s’havia fet a Cullera», ha manifestat Mayor.

Mayor ha estat acompanyat pel nou regidor d’Esports del consistori, Ricardo Fenollar.

Intervencions

Entre les millores dutes a terme, s’ha renovat el paviment de les pistes del pavelló cobert o canviat les graderies. S’ha millorat el paviment de les sales o s’ha canviat la il·luminació led.

En total, les inversions en infraestructures esportives superen els 2,5 milions d’euros esta legislatura. Entre altres, s’ha procedit a la il·luminació del Camí de l’Arròs per a optimitzar la seguretat viària d’accés al poliesportiu de la Partideta.

Encara que sens dubte, la inversió estrela ha sigut la finalització del Centre Municipal d’Esports. La moderna piscina coberta de Cullera que s’ha convertit en un centre de referència en la seua categoria en el conjunt de la Comunitat Valenciana.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí