Cullera incorpora tres nous vehicles híbrids a la flota de la Policia Local

0
828
Flota dels cotxes de la Policia Local de Cullera.

La incorporació pretén doatar dels màxims recursos al cos policial per oferir la millor seguretat a la ciutadania

La Policia Local de Cullera ha reforçat la seua flota amb tres nous vehicles híbrids, més sostenibles. en paraules de l’alcalde de la ciutat, Jordi Mayor, «fem els màxims esforços perquè tinguen els màxims recursos per atendre la ciutadania». «En esta època que estem vivint s’ha fet encara més notori la importància de les forces i cossos de seguretat i el seu paper i rellevància en la pandèmia», ha destacat Mayor.

L’alcalde ha fet èmfasi en la contínua millora de l’equipament per tal d’optimitzar les condicions de treball dels agents amb la finalitat d’augmentar la seguretat ciutadana.

Els vehicles compten amb tot l’equipament policial, llums sonores i visuals d’emergència, panells d’emergència on es poden llançar missatges de prevenció, de precaució, d’advertència, de controls o de senyalització, entre d’altres, i a més compten amb una motorització híbrida que permet reduir-ne el consum, segons ha detallat l’Inspector Cap de la Policia Local, Juan José Figueres.

Una Policia Local pionera

A banda dels cotxes, la policia cullerenca compta amb una unitat de quads, amb la unitat de motocicletes, amb la unitat canina i amb la unitat dron. Una sèrie de recursos que convertixen este cos municipal en un dels més preparats, pioners i a l’avantguarda de les Policies Locals.

«En els últims anys estem invertint en recursos per a la Policia Local i dotant-la de tots els mitjans possibles», expressa l’edil responsable de la Policia Local, Maria José Terrades.

A més, tal com assenyala la regidora Terrades, «tot això ens ha convertit en uns referents i potser som una de les policies més especialitzades que hi ha ara a la Comunitat Valenciana».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here