Cullera estrena una oficina mòbil de policia per a accidents, controls d’alcohol i drogues i presentació de denúncies

0
1055
La unitat és una furgoneta adaptada

L’alcalde Jordi Mayor afirma que “intentem facilitar el treball de la policia i reduir el temps d’espera en l’atenció de la gent”

La Policia Local de Cullera té a partir de hui una nova oficina. Es tracta d’una furgoneta habilitada com a unitat mòbil i oficina rodant. La policia municipal té 76 agents i amb aquesta nova adquisició se li facilita la feina, tant per als controls de trànsit com per a agilitar tràmits o millorar la informació al ciutadà, sobretot en temporada de més afluència de gent com a l’estiu.

Tal com ha destacat l’alcalde de la Ciutat, Jordi Mayor, acostarà el servei públic a la ciutadania. “Intentem facilitar el treball de la policia i reduir el temps d’espera en l’atenció de la gent. Bé en els controls de trànsit o com una oficina mòbil. Per exemple ara que ve l’estiu, la podem posar al Passeig Marítim per atendre denúncies, demandes o donar un servei d’atenció al ciutadà en qualsevol punt de la ciutat”, ha explicat en roda de premsa Mayor.

La unitat ajudarà especialment en accidents, ja que inclou senyals per a acotar un espai concret, permet treure les declaracions testimonials dels implicats, i fer l’atestat allí mateix. En els casos dels controls de conducció sota el consum d’alcohol o drogues, si un usuari dóna positiu no haurà d’esperar a ser traslladat a la comissaria per fer tràmits.

L’oficina mòbil s’ha habilitat a la zona de càrrega de la furgoneta per a poder atendre qualsevol gestió policial. Conté mobiliari d’oficina, arxivadors, ordinador, maletins d’investigació d’accidents, connexions per als alcoholímetres i extintor, entre d’altres. L’espai és suficientment gran perquè puguen treballar dues persones còmodament, fins i tot de peus.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Les obres de la piscina coberta de Cullera entren en la recta final

L’Ajuntament ha comprat i habilitat el furgó desprès d’haver provat una unitat mòbil l’any passat i descobrir-ne els avantatges. Aquesta adquisició ha sigut possible gràcies a la bona gestió econòmica de l’equip municipal que va permetre un excedent extra en els pressupostos de l’any passat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here