Cullera estrena una oficina mòbil de policia per a accidents, controls d’alcohol i drogues i presentació de denúncies

0
1410
La unitat és una furgoneta adaptada

L’alcalde Jordi Mayor afirma que «intentem facilitar el treball de la policia i reduir el temps d’espera en l’atenció de la gent»

La Policia Local de Cullera té a partir de hui una nova oficina. Es tracta d’una furgoneta habilitada com a unitat mòbil i oficina rodant. La policia municipal té 76 agents i amb aquesta nova adquisició se li facilita la feina, tant per als controls de trànsit com per a agilitar tràmits o millorar la informació al ciutadà, sobretot en temporada de més afluència de gent com a l’estiu.

Tal com ha destacat l’alcalde de la Ciutat, Jordi Mayor, acostarà el servei públic a la ciutadania. «Intentem facilitar el treball de la policia i reduir el temps d’espera en l’atenció de la gent. Bé en els controls de trànsit o com una oficina mòbil. Per exemple ara que ve l’estiu, la podem posar al Passeig Marítim per atendre denúncies, demandes o donar un servei d’atenció al ciutadà en qualsevol punt de la ciutat», ha explicat en roda de premsa Mayor.

La unitat ajudarà especialment en accidents, ja que inclou senyals per a acotar un espai concret, permet treure les declaracions testimonials dels implicats, i fer l’atestat allí mateix. En els casos dels controls de conducció sota el consum d’alcohol o drogues, si un usuari dóna positiu no haurà d’esperar a ser traslladat a la comissaria per fer tràmits.

L’oficina mòbil s’ha habilitat a la zona de càrrega de la furgoneta per a poder atendre qualsevol gestió policial. Conté mobiliari d’oficina, arxivadors, ordinador, maletins d’investigació d’accidents, connexions per als alcoholímetres i extintor, entre d’altres. L’espai és suficientment gran perquè puguen treballar dues persones còmodament, fins i tot de peus.

L’Ajuntament ha comprat i habilitat el furgó desprès d’haver provat una unitat mòbil l’any passat i descobrir-ne els avantatges. Aquesta adquisició ha sigut possible gràcies a la bona gestió econòmica de l’equip municipal que va permetre un excedent extra en els pressupostos de l’any passat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí