Cullera entra en la ‘nova normalitat’ amb el risc de contagi de Covid-19 a zero

0
11266
Els veïns de Cullera ja estan en la 'nova normalitat'.

Des d’el mes de maig passat el municipi no registrava unes xifres tan baixes, ja que durant els mesos de juliol i agost es van produir pics alts de contagis

Cullera ha entrat en la fase de “nova normalitat”. Les dades aportades hui per Salut Pública indiquen l’existència de cinc casos en els últims 14 dies i una taxa d’incidència acumulada de 23’03 per cada 100.000 habitants. Unes xifres que situen en zero el nivell de risc de contagi de COVID-19 en la localitat.

Des del mes de maig passat el municipi no registrava unes xifres tan baixes, ja que durant els mesos de juliol i agost es van produir pics alts de contagis que van fer empitjorar la situació soci-sanitària.

Des de l’Ajuntament de Sagunt s’apunta que la vacunació ha sigut el principal actiu per a fer front a aquest virus i perquè l’evolució haja sigut tan positiva en les últimes setmanes. Cal assenyalar a més que en aquests moments pràcticament tota la població de Cullera major de 12 anys està immunitzada.

“És un èxit col·lectiu mèrit de la ciutadania, pel seu compromís i la seua responsabilitat; i sobretot dels professionals del sistema nacional de salut que estan demostrant una fortalesa encomiable”, ha destacat l’alcalde Jordi Mayor.

Precisament la setmana vinent, aquelles persones de Cullera que encara no s’han vacunat poden acudir sense cita prèvia el dilluns 27 i dimarts 28, tant al matí com a la vesprada, al centre de vacunació situat en el Saló Multiusos del municipi.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí