Cullera acull l’assemblea extraordinària de la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents-CV

0
1961
Imatge de l'assemblea celebrada a Cullera

La jornada ha servit per fer balanç i presentar l’evolució i les novetats de cara al 2020

L’Auditori Municipal de Cullera va acollir aquest dimarts l’assemblea extraordinària de la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents de la Comunitat Valenciana (DTI-CV) coordinada per Invat·tur. Una jornada que obriren el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i l’alcalde de Cullera i diputat de Turisme per València, Jordi Mayor.

Cullera fou així seu d’una de les trobades de turisme més importants de tot el territori valencià, ratificant la seua implicació i compromís en el desenvolupament d’un turisme intel·ligent i innovador.

En la trobada, es va fer balanç dels resultats dels projectes de la Xarxa, es presentaren les novetats i algunes experiències pilot i s’explicà l’evolució del programa de Destins Turístics Intel·ligents que ja compta amb l’adhesió de 50 municipis valencians, entre els quals es troba Cullera.

Entre els objectius que treballa la Xarxa DTI-CV es troba millorar la gestió turística en tots els seus àmbits: accessibilitat, sostenibilitat, sistemes d’informació, governança, formació, connectivitat o sensorització. A més, reforça la cooperació entre el sector públic i privat.

Pla Director de Turisme Intel·ligent de Cullera

A la jornada també va assistir la màxima responsable de la política turística de Cullera, Débora Marí, qui ha insistit en que «Cullera, seguint els objectius que marca la Xarxa, està ultimant el seu Pla Director de Turisme Intel·ligent (PDTI) com a full de ruta per convertir-se en una destinació turística de referència».

Este PDTI és una aposta ferma del consistori per impulsar el municipi com a un dels destins turístics intel·ligents més potents del territori valencià.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí