Cullera acull la segona trobada de propietaris de Tesla, el cotxe elèctric de luxe de referència

0
777
Un dels cotxes participants en la Trobada Estatal 'Tesla owners' a Cullera en 2017

Es realitzarà una ruta que discorrerà a partir de les 10 del matí des de l’Hotel Cullera Holiday fins al centre de la ciutat

Cullera es consolida com a seu de la trobada nacional de propietaris de cotxes Tesla. Este dissabte la ciutat acollirà l’esdeveniment per segon any consecutiu, organitzat conjuntament per la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Cullera, l’Hotel Cullera Holiday i Tesla Owners Espanya en el marc del Programa 52 de desestacionalització turística.

Els amants d’esta marca capdavantera mundial en vehicles elèctrics tindran l’oportunitat de gaudir d’una exhibició en el passeig Doctor Alemany des de les 11 del matí fins a les 13 hores.

Prèviament, se’ls podrà vore en marxa en una ruta que discorrerà a partir de les 10 del matí des de l’Hotel Cullera Holiday fins al centre de la ciutat, passant pels Colls, el Far i el Castell.

Durant la concentració en el passeig Doctor Alemany els visitants podran compartir experiències amb els seus propietaris i informar-se sobre estos cotxes que compten amb milions de seguidors en tot el planeta. S’espera l’arribada de prop de 40 vehicles TESLA procedents de tot el país.

Posteriorment, els assistents podran visitar en una ruta guiada el barri del Pou, els refugis museïtzats de la Guerra Civil i l’històric recinte del Mercat Municipal. També podran assistir a un showcooking de Paella de Cullera.

Des del consistori cullerenc es feliciten pel fet que esta marxa torne a confiar en la capital turística de la Ribera per a la seua cita anual més important i destaquen que Cullera es consolida com a destinació per a la celebració d’esdeveniments fora de temporada.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here