CSI·F alerta del retard en els tràmits de DNI i passaport en la comissaria de Xàtiva pels continus talls elèctrics

0
613
Comissaria de la Policia Nacional a Xàtiva

El sindicat demana la reforma urgent de les instal·lacions i avisa que l’atenció s’allarga a 30 minuts per usuari

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSI·F) ha advertit del retard en la tramitació de DNI i passaport que provoquen els continus talls elèctrics en la comissaria de Xàtiva. Expliquen que cada dia la pèrdua d’energia es produeix una mitja dotzena de vegades, la qual cosa obliga a reiniciar ordinadors i reprendre la tramitació. La central sindical explica que aquesta situació perjudica als al voltant de 60 usuaris diaris, en allargar-se els tràmits, per la qual cosa urgeix a solucionar-ho.

CSI·F assenyala que la comissaria necessita una reforma exhaustiva, sobretot en el que afecta a l’estesa elèctrica. Les aturades ja habituals causen el bloqueig del sistema informàtic i detenen la climatització. El sindicat explica que aquesta situació genera que l’atenció per usuari s’allargue fins a 30 minuts, quan normalment tarda la meitat de temps l’expedició de DNI o passaport.

El sindicat urgeix al Ministeri de l’Interior a solucionar aquest problema i a invertir els mitjans necessaris per a escometre una reforma profunda de les instal·lacions. La central sindical recalca que els corts repetits deterioren el servei i originen el malestar de treballadors i usuaris.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here