Cristina Plumed seguirà dos anys més al capdavant de l’empresarial del Camp de Morvedre ASECAM

0
498
Cristina Plumed, presidenta d'ASECAM

La de Plumed ha sigut l’única candidatura que s’ha presentat, i d’esta forma perllongarà la seua gestió iniciada fa 6 anys

La presidenta de l’Associació d’Empresaris del Camp de Morvedre (ASECAM), Cristina Plumed Pérez, ha presentat l’única candidatura per a presidir aquesta entitat de la comarca per als pròxims dos anys després de sis exercicis al capdavant d’aquesta. Aquest dimarts, 23 d’abril, es va tancar el termini de presentació de candidatures per a la presidència d’aquesta associació.

La candidatura completa, així com el programa per als dos pròxims anys es presentarà en l’Assemblea Extraordinària Electoral que tindrà lloc el pròxim 8 de maig en el restaurant Els Panses d’Albalat dels Tarongers, trobada que se celebrarà després de l’Assemblea Anual Ordinària on es donaran a conéixer als associats l’activitat i els resultats econòmics d’aquest passat exercici.

“Seguisc amb la il·lusió del primer dia i, a més, aporte l’experiència adquirida durant aquests sis anys. Representar a la societat civil és important, no solament pel paper reivindicatiu, si no per la capacitat que tenim per a aportar i sumar. Els empresaris som garants d’ocupació i de riquesa i, per tant, el nostre paper en la societat crec que és crucial”, ha assegurat Cristina Plumed.

Sota la presidència de Plumed, que també forma part del Comité Executiu de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV), ASECAM ha pres part activa en la reivindicació d’infraestructures necessàries per a la Comunitat Valenciana i el Camp de Morvedre, com és el cas del Corredor Cantàbric-Mediterrani, ha recuperat esdeveniments que havien deixat de celebrar-se, com els Premis ASECAM, a més de crear nous fòrums de debat i intercanvi d’idees com és el cas de la Comissió de Pimes o el Fòrum ASECAM de Sostenibilitat Ambiental, entre altres iniciatives.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Hidraqua participa en el Congreso de la ONU sobre los ODS celebrado en València

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here