Creu Roja Gandia comença la prestació de salvament i socorrisme a les platges del sud de la Safor

0
1015
Platja de la Safor.

Creu Roja de Gandia en col·laboració amb els ajuntaments de Daimús, Guardamar de la Safor, Bellreguard i Miramar activa el dispositiu de salvament i socorrisme este dissabte 17 de juny i finalitzarà el mes de setembre.

Els ajuntaments costaners del sud de la comarca de la Safor (Daimús, Guardamar de la Safor, Bellreguard i Miramar) posen en marxa el 17 de juny el servei de salvament i socorrisme que coordina Creu Roja Gandia i que suposa el control preventiu sobre una franja litoral de vora 7 quilòmetres d’extensió.

Fins el 17 de setembre s’actuarà amb vora 45 tècnics i voluntaris entre personal de socorrisme, servei sanitari, i els corresponents conductors d’ambulàncies, embarcacions i motos aquàtiques. Pel que fa al personal que s’ocuparà del servei compartit a totes les platges son: 3 patrons d’embarcació i moto aquàtica, 4 conductors d’ambulància, 2 infermers i 2 coordinadors de platges.

La platja de Daimús comptarà amb un xicotet increment de personal, respecte a l’any passat, amb 12 socorristes. Miramar disposarà de 10 socorristes i s’oferirà també el servei de Bany Adaptat, per a les persones de mobilitat reduïda, amb cadires amfíbies, zona d’ombra i passarel·les adaptades.

Bellreguard tindrà el suport de 10 socorristes. El més xicotet dels pobles, Guardamar de la Safor, contarà amb 2 socorristes i enguany començarà el dia 23 de juny el servei.

L’horari en què estarà tot el dispositiu en marxa és de 10.30h. a 19.00h. de manera ininterrompuda de dilluns a diumenge.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here