Creu Roja de Gandia i STV Gestión signen un acord per formar i donar feina a 16 persones

0
311
Gandia
Un dels moments de la signatura del conveni.

La seu de Creu Roja de Gandia ha acollit la signatura d’un conveni pioner a la ciutat entre la Creu Roja i l’empresa STV Gestión, responsable del manteniment dels parcs i jardins de la ciutat.

Aquest acord ha estat possible gràcies a l’impuls que des del consistori s’ha donat des de 2016 a les conegudes com Clàusules Socials destinades al fet que les contractes públiques de la ciutat tinguen en compte diferents aspectes destinats a l’ajuda als més necessitats o millorar el medi ambient.

L’acord possibilitarà que un total de 16 persones procedents del Pla d’Ocupació de l’Assemblea Local de Gandia, amb dificultats per integrar-se al mercat laboral, puguen treballar en el servei de parcs i jardins durant els pròxims mesos alhora que reben una formació i titulació.

En primer lloc, Juan Alcántara ha volgut agrair el Creu Roja i l’ajuntament de Gandia l’oportunitat de “poder complir amb els nostres objectius de Responsabilitat Social Corporativa i ajudar d’aquesta manera a la integració d’alguns col·lectius que necessiten un futur millor. Per a nosaltres és una iniciativa molt interessant que ja hem desenvolupat en altres municipis durant els últims cinc anys que ens han permés la contractació de 200 persones, que 50 d’elles hagen aconseguit ser contractades en la nostra empresa i d’elles, 15 de manera indefinida” “Tot això no seria possible sense la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia gràcies a la inclusió de clàusules que permeten aquest tipus d’iniciatives”.

Mar Cámara, responsable de recursos humans de STV Gestión, ha explicat les particularitats de l’acord. “Es tracta d’una aliança que permetrà posar en marxa un programa de pràctiques que possibilitarà als 16 participants obtenir un títol de Formació Professional a més d’acumular experiència laboral”.
Sobre el perfil de les persones participants, Cámara ha explicat que es tracta de persones refugiades, majors de 45 anys o menors de 18 amb dificultats per accedir al mercat laboral.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  L'òpera arriba a Potries de nou aquest estiu

Per la seua banda, Toni Martí, va agrair a l’empresa la col·laboració prestada i va informar que actualment són 97 les persones a les que Creu Roja Gandia té participant en el seu Pla d’Ocupació. “No hi ha cosa més digna de donar un ofici o una titulació a persones que d’altra manera es quedarien fora del mercat laboral”.

Finalment, l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, es va mostrar molt satisfeta de la signatura de l’acord. “STV Gestión acaba d’arribar a Gandia i s’encarrega dels parcs i jardins. Amb aquest conveni, Gandia es converteix en una ciutat més igualitària pel que no podem fer altra cosa que aplaudir aquesta firma que suposa una nova oportunitat a totes aquestes persones de la mà de Creu Roja”. “Aquestes 16 persones se sumaran al personal del que ja disposa l’empresa per a realitzar el manteniment de parcs i jardins amb el que aconseguirem millorar encara més el servei”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here