Costes prepara una actuació imminent per a retirar 30.000 m³ grava a la platja d’Almardà de Sagunt

0
2200
Grava de la platja de l'Almardà, a Sagunt

Per a l’alcalde és una bona noticia, però reivindica el projecte global per a les platges del nord del terme municipal

Les demarcacions de Costes de València i Castelló retiraran de manera imminent uns 30.000 m³ de grava de la platja d’Almardà. És una intervenció conjunta per la qual la Demarcació de Costes de Castelló en retirarà al voltant de 20.000 i la de València, al voltant de 10.000. A més, Costes també ha confirmat que traslladarà grava i arena de la zona de l’espigó de Puçol per a reforçar el cordó que hi ha entre la llacuna de la Marjal dels Moros i la mar.

L’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha mostrat la seua satisfacció per esta noticia però manté un to reivindicatiu esperant una solució definitiva: «És una bona noticia, però continuem esperant eixe projecte que se suposa que ens han de presentar amb l’actuació global en les platges del nord de Sagunt (Almardà, Corinto i Malva-rosa) i que està per arribar». Darío Moreno ha recordat que és una actuació molt necessària per solucionar, entre d’altres, el problema de l’escaló que s’ha format a vora mar, però ha insistit en la solución definitiva: «És una alegría, però continuarem pressionant perquè esperem molt més. Esperem eixe projecte en el menor temps possible i després la licitació de les obres corresponents per a assegurar que la nostra platja siga una platja viable a llarg termini, sostenible; una platja d’arena i on sobretot es garantisca la seguretat dels seus usuaris».

Amb l’actuació a la platja d’Almardà, es tracta de millorar la situació d’este paratge i posibilitar l’accés als banyistes, ja que la quantitat de grava existent ho dificulta molt. D’esta manera, l’Ajuntament de Sagunt i Costes donen resposta a les peticions veïnals i esperen que la platja presente millors condicions ara que s’acosten les temporades de Setmana Santa i estiu.

Este moviment de retirada de graves implicarà un augment del trànsit de camions, la qual cosa provocarà molèsties entre el veïnat i per este motiu l’alcalde informa i demana comprensió.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí