La Costera rebrà una inversió de 4,5 milions de la Diputació per a la millora de les seues carreteres

0
2326
Imatge de la visita de Pablo Seguí, diputat de Carreteres, a obres vials

Entre els principals projectes estan el condicionament i millores locals de la CV-600, que comprèn el tram Llocnou-Barxeta, en la qual s’invertiran 1,2 milions d’euros

La Diputació de València ha invertit al voltant de 4,5 milions d’euros en les carreteres de La Costera, especialment amb l’objectiu de millorar la seguretat vial en la comarca. Un dels projectes més destacats i ja executats és el del condicionament de la carretera CV-652 entre La Bastida i Fontanars, consistent en la renovació del seu ferm, la seua senyalització, i en l’execució de cunetes de seguretat, que ha suposat una inversió per part de la corporació provincial superior al milió d’euros.

La carretera, coneguda per ser un dels recorreguts de la Volta ciclista a Espanya, uneix La Bastida dels Alcusses, a Moixent, i Fontanars dels Alforins; un tram de cinc quilòmetres en els quals la Diputació de València ha dut a terme una actuació de reforç del ferm, senyalització, abalisament i millora del drenatge, i a més es va realitzar l’anivellat del tram que estava en pitjor estat, renovant la capa intermèdia (bínder) per a regularitzar-ho i col·locant la capa de rodadura en els tres quilòmetres finals. L’actuació es va completar amb la col·locació de senyals i la barrera i cunetes de seguretat, així com l’asfaltat dels dos primers quilòmetres.

A aquestes accions ja executades se sumen altres actuacions planejades per l’àrea en vies de la comarca, algunes de gran envergadura, com el condicionament i millores locals en la CV-600 (tram Llocnou-Barxeta) amb un pressupost que supera els 1,2 milions d’euros. Un projecte que es troba en estat de licitació, amb previsió de començament d’obres per al pròxim any, i que pretén renovar el ferm, capes de rodadura, així com la renovació de cunetes i senyalització per a deixar la carretera en òptimes condicions.

A la millora de la CV-600 s’uneix la reparació de les juntes del pont del rio Barxeta en el tram de Barxeta i la pavimentació del tram que uneix Lloc Nou amb Barxeta, amb una inversió per part de la corporació provincial de quasi 140.000 euros. També es plantegen diverses actuacions en les carreteres del municipi de Moixent com la reparació del ferm en El Bosquet, la substitució de clavegueres en el punt kilométrico 5+900; l’ampliació del pont Barranco Bastida en el quilòmetre 2,5, així com la renovació de cartelleria, tot açò amb una inversió superior als 450.000 euros.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here