La Costa del Castell de Xàtiva estrena senyalítica per a les vacances de Pasqua

0
11662
La senyalítica del Castell de Xàtiva ja està instal·lada.

S’han col·locat 9 noves taules informatives, 3 panells i 19 postes indicatius de sendes i itineraris

L’Ajuntament de Xàtiva ha millorat la senyalítica dels espais i monuments ubicats a la costa del Castell de cara a la imminent celebració de les festes de Pasqua, les quals atrauen a un gran nombre de turistes tant nacionals com internacionals.

La implantació d’aquests elements, amb una inversió de 9.657 euros, ha suposat la col·locació de nou taules informatives, tres panells informatius i dinou postes de direcció que s’han ubicat en diferents espais de la costa del Castell.

Les taules informatives compten amb una fotografia i una explicació de cadascun dels monuments que es poden trobar (Cova de les Gotetes, Bellveret, Torre del Sol, Sant Feliu, Muralla de Llevant, Palau Islàmic, Nevera, Sant Josep i microreserva de flora) a més d’un codig QR que portarà a l’APP de Xàtiva Turisme per tal de poder trobar més informació i audioguies ens distints idiomes. Els panells informatius compten amb un mapa dels distints monuments de la zona i s’ubiquen a Sant Josep, a l’encreuament entre Menor Costa i les Santes (escales del Bellveret) i junt a la parada de bus del Castell. Per últim, els postes indicatius marquen les diferents sendes i itineraris principals, explicant les direccions a prendre per tal d’arribar a l’espai desitjat.

«Aquesta nova senyalítica respon al propòsit de que els visitants puguen conèixer el nostre patrimoni i sobretot evitar que pugen i baixen per la carretera i tracten d’anar per les respectives sendes, tenint així l’oportunitat de conèixer tots els indrets que ofereix Xàtiva», ha manifestat la regidora de Turisme Raquel Caballero.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí