El Cor de Persones Majors Canyamelar Cabanyal canta per Nino Bravo

0
1942

La formació coral dels Poblats Marítims interpretarà este dijous al saló de Cristall de l’Ajuntament de València les cançons més conegudes de l’inolvidable Nino Bravo

El Cor de Canyamelar Cabanyal, amb 40 veus mixtes de persones majors, actua demà dijous, a les 12 hores, al Saló de Cristall de l’Ajuntament, dins de la programació dels concerts dels dijous. El cor presenta en esta ocasió un repertori monotemàtic sobre Nino Bravo, on s’interpretaran les cançons més emblemàtiques del cantautor.

L’agrupació, que compta amb Daniel Cavero al piano i a la direcció, va nàixer a octubre de 2011 al Centre Municipal d’Activitats per a Persones Majors Canyamelar Cabanyal. Este cor ha interpretat diferents recitals de nadales, sarsuela, musicals solidaris, música espanyola i valenciana, a diferents espais, com ara l’Hospital La Fe de València, el Mercat del Cabanyal, el Mercat de Colón, residències d’ancians i centres de majors, com el de Nou Benicalap i Alfafar. Actualment prepara un recital nadalenc internacional en deu idiomes diferents.

A més, el cor ha realitzat uns 15 recitals en la seu social del centre, recitals solidaris en esglésies (Rosario, Santa María del Mar, Angèliques, Pasionistas, Los Ángeles i la catedral de València, entre altres) i teatres (com per exemple, L’Once, Principal i Palau de la Música).

El primer director del cor va ser Daniel Jorge Cavero Colombres fins a juny 2016. Des d’octubre 2016 fins a juny 2017 ho va dirigir Vicente Almarche Pons i a partir d’octubre 2017 Daniel Jorge Cavero Colombres torna novament a dirigir l’agrupació.

Daniel Jorge Cavero Colombres va nàixer a Buenos Aires, Argentina, en 1963. Obté els diplomes de Professor Nacional de Música especialitat piano a Argentina, Diploma Superior de Piano en Ginebra, Suïssa; Màster en Musicologia en la Sorbona, París. Va estudiar direcció coral amb Michel Corboz i clavecí amb Christiane Jacottet, Suïssa. Va treballar com a professor de música, pianista i director de cors i orquestres a Argentina, Xile, França, Suïssa i Espanya

Actualment és professor a València de piano, orgue, clavecí, llenguatge musical i anàlisi, presidix l’Associació Aula Mestre Serrano per a la divulgació, estudi i desenvolupament de la música valenciana, i dirigix set cors.

Per a vore les notícies destacades del dia, fes clic ací.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí