El COR i el Consorci València Interior comparteixen informació sobre biorresidus i ecoparcs

0
1564
Imatge de la trobada dels representants dels dos consorcis

El Consorci València Interior V3 assumeix anualment entre 20.000 i 42.000 tones de residus del Consorci de Residus

El Consorci de Residus V5 i el Consorci València Interior V3 van mantenir aquest divendres una reunió de seguiment en la qual es va acordar la creació d’un grup de treball amb l’objectiu d’establir sinergies en matèria de biorresidus i aprenentatge sobre ecoparcs.

Durant la reunió també es va parlar sobre el Conveni que uneix a ambdues entitats pel qual el COR porta anualment entre 20.000 i 42.000 tones de residus a les plantes de Llíria i Caudete, pertanyents al V3, ja que el Consorci V5 manca de moment d’infraestructures pròpies en les quals poder dipositar-los. A més, es va tractar la preocupació per l’adscripció administrativa dels Consorcis a la Generalitat Valenciana, així com el futur dels mateixos.

La reunió va finalitzar amb una visita a l’ecoparc mòbil situat en el carrer AcadèmicMaravall de Xàtiva. cal ressenyar que el V3 és un dels Consorcis precursors en la implantació de “El meu compte ambiental”, ja que en les seues instal·lacions expliquen des de fa alguns anys amb aquest sistema de bonificació per l’ús dels ecoparcs que s’ha inclòs recentment en les infraestructures fixes i mòbils del COR.

Per part del Consorci València Interior van assistir el seu president, i alcalde de Llíria Manolo Civera i el gerent Angel Rodríguez, així com el secretari i l’interventor. Per part del Consorci de Residus V5 van estar presents el president i alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, el gerent Sergi Pérez i els serveis tècnics de l’ens.

El president del COR, Roger Cerdà, aprofite la visita per a valorar la relació amb el Consorci València Interior. “Volem agrair al V3 tota la col·laboració que ens presten al llarg de l’any, especialment en els moments més complicats, quan nostres comarques pateixen un bec de residus i és difícil trobar-los acomodament”, va manifestar.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí