La Copa de Raspall Professional, en joc al trinquet de Xeraco

0
1745

La III Copa de Raspall Professional – Diputació de València viu aquesta vesprada a partir de les 18:30 hores una partida vital de la fase regular del grup A. L’enfrontament mesurarà al primer classificat, la parella de Pablo i Canari (Xàbia) front a la formació de Marrahí i Sanchis (El Poble de Castelló).

Els de Xàbia amb un únic punt s’assegurarien el pas a la ronda de semifinals, i a més com a primers de grups, per contra una contundent derrota els podria complicar la classificació. Per la seua part, la parella liderada per Marrahí ha d’aconseguir la victòria sí o sí,  ja que una derrota sense sumar cap punt els deixaria eliminats del torneig, mentre que sumar un punt o una victòria per la mínima els deixaria a expenses d’altres resultats. Això, en cas d’aconseguir una amplia victòria s’assegurarien una plaça en semifinals.

El cap de setmana ha tingut una gran activitat en la Copa de Raspall. El dissabte al trinquet de Bellreguard, Ricard i Brisca (El Poble de Castelló) van passar per damunt de la formació de Guadi i Tonet IV (Genovés), al guanyar-los pel resultat de 25 per 5. Aquesta victòria deixa quasi certificat el pas per a semifinals per a la formació liderada per Ricard, mentre que en el cas de Guadi i Tonet IV suposa la seua eliminació de la Copa.

Per la seua part, el divendres al trinquet de Denia, Ian i Josep (Dénia) es van redimir del seu mal debut en la Copa, al superar pel resultat de 25 per 15 a la parella de Marrahí i Sanchis (El Poble de Castelló). Va ser una partida amb alternatives constants en l’electrònic, on cada equip va sumar al rest i al dau per igual. Finalment, Ian i Josep es van emportar els tres punts en joc, fet que els ha permès reenganxar-se a la lluita per accedir a les semifinals en el grup A.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Gandia vota els pressupostos participatius

La classificació de la fase de grups és ara mateix aquesta:

Grup A
1 – Ricard i Brisca – 6 punts – 3 partides jugades
2 – Moltó i Dorín – 3 punts – 1 partida jugada
3 – Sergio i Roberto – 3 punts – 2 partides jugades
4 – Guadi i Tonet IV – 0 punts – 2 partides jugades

Grup B
1 – Pablo i Canari – 6 punts – 2 partides jugades
2 – Ian i Josep – 3 punts – 2 partides jugades
3 – Marrahí i Sanchis – 3 punts – 2 partides jugades
4 – Moncho i Coeter II – 0 punts – 2 partides jugades

Per a vore les notícies destacades, fes clic ací.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here