Continuen las obres de millora d’espais públics en l’Alqueria de la Comtessa

0
634
Punt Jove l'Alqueria de la Comtessa.

Les obres de manteniment d’espais públics segueixen desenvolupant-se a l’Alqueria de la Comtessa. Aquests treballs es troben englobats dins de les ajudes econòmiques destinades a la realització d’Inversions Financerament Sostenibles (pla IFS) i el Pla Provincial d’Obres i Serveis (PPOS).

Entres les obres de millora, es troba la de creació d’un nou Punt Jove a l’antiga llar dels jubilats. Aquesta rehabilitació d’infraestructures municipals compta amb una dotació de 5.626 € per part del pla IFS, i compren la reforma del local i la col·locació d’elements lúdics, com un billar i un futbolí. També s’ha inclòs en la reforma la inclusió d’un espai de cine, amb l’adquisició d’un projector de cine i una pantalla.

Al camp de futbol es preveu desmantellar el pal de la llum que es troba en uns dels corredors de passatge i que dificulta el pas, per a moreu’l a una nova localització. Aquesta adequació i millora d’instal·lacions esportives té una aportació per part del PPOS de 20.570 €.

La inversió més gran per part d’aquest pla és la realitzada en l’ermita del Sants de la Pedra, amb 55.820 €. A aquest edifici se li està realitzant una reforma estructural, adequant el seu interior per a un futur ús esportiu, docent, recreatiu i cultural. Per aconseguir-ho és necessari una reforma de la instal·lació elèctrica i de la fontaneria per a la creació de nous espais, com lavabos i zones polivalents.

L’alcalde de la localitat, Voro Femenia, es troba satisfet amb la velocitat a la qual avancen les obres i espera “poder concloure-les abans d’allò que s’esperava. Obtenir resultats i finalitzar els projectes suposa que els veïns de la localitat puguen gaudir dels nous espais millorats, i per a la directiva focalitzar l’atenció en nous objectius i noves necessitats de la localitat”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Más de 50 personas participan en la jornada sobre “Coaching nutricional y estrés laboral” organizada por NWS4 en Gandia

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here