Continuen els actes vandàlics a la Mesquita de la Xara en Simat de la Valldigna

0
756
Simat de la Valldigna
Imatge de la Policia Local Simat de la Valldigna.

El vandalisme entorn el patrimoni de Simat de la Valldigna s’ha incrementat durant els últims dies, ja que, a banda de les pintades en la Font del Cirer, s’han arrancat dos lluminàries decoratives col·locades en el trajecte turístic que uneix el Monestir de la Valldigna amb la Mesquita de la Xara, segons apunten fonts municipals.

«Esta obra era un dels objectius de l’anterior i actual equip de govern amb el propòsit de poder realitzar en este edifici activitats culturals, turístiques i didàctiques i, a més, il·luminar una de les rutes més interessants del municipi de Simat de la Valldigna», tal i com apunten les mateixes fonts.

El projecte, que ha tingut un cost d’uns 75.000 euros, va començar al 2017 i finalitzarà en les pròximes setmanes amb les obres d’excavació dels laterals del camí i la realització de cates arqueològiques, ja que es tracta d’una zona d’afecció del Monestir de la Valldigna.

El regidor de Turisme, Joan Vicent Bañuls, ha assenyalat que des del consistori es repararan les lluminàries per poder continuar realitzant activitats, però denuncia «l’incivisme d’alguns, ja que en pocs dies el nostre municipi ha patit diverses situacions vandàliques». A més, ha assenyalat que «reforçarem la vigilància i castigarem aquelles persones que actuen contra el nostre municipi i el seu patrimoni».

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí