Els Contes a la fresca tornen amb l’estiu per arribar a 21 pobles de la Vall d’Albaida

0
1474
Otos va acollir la primera sessió de Contes a la fresca

Divendres, Joan Olivares i Ana Canet van inaugurar al pati de les escoles d’Otos la tercera edició

La tercera edició dels Contes a la fresca es va inaugurar divendres al pati de les Escoles d’Otos. És el primer any que la localitat participa en la iniciativa de la Mancomunitat, i ho va fer amb un contacontes local d’excepció, l’escriptor i gonomonistaJoan Olivares, que va estar acompanyat per la contacontes Ana Canet que, junt amb Almudena Francés, el Gran Jordiet i Núria Urioz, recorreran este estiu vint pobles de la Vall d’Albaida i un de la Safor.

Com va reconèixer el conseller de Cultura de la Mancomunitat, Fede Vidal, “en tres anys, els Contes a la fresca han esdevingut un clàssic de les nits d’estiu en cada volta més pobles de la Vall d’Albaida” i va recordar els propòsits amb els quals van nàixer: “recuperar el costum de la narrativa oral, de reunir-se al voltant d’unes històries transmeses de generació en generació amb l’objectiu que no es perden ni els relats, ni la forma de disfrutar-los”.

Això van fer divendres a Otos mig centenar de persones després de sopar. En juliol, els Contes a la fresca estaran l’1 a Benicolet; el 5 a l’Olleria i Benigànim; el 7 a El Palomar; l’11 a Atzeneta d’Albaida i Albaida; el 14 a Pinet; el 20 a la Pobla del Duc i Montaverner; el 25 a Montitxelvo; el 27 a Castelló de Rugat, Quatretonda i Salem; i el 31 de juliol a Llocnou de Sant Jeroni. En agost, visitaran Alfarrasí el 3, Llutxent el 7, Bocairent el 8, Bèlgida i Bufali l’11, i posaran el punt i final a Carrícola el 25.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here