Els constructors valoren positivament el programa de foment de rehabilitació urbana d’ Ontinyent

0
867
Les ajudes d' Ontinyent poden arribar als 15.000 euros

Els constructors d’ Ontinyent volen participar també en millores en futures edicions de l’ARRU en la ciutat per obtindre més rendiment econòmic

L’Associació de Promotors i Constructors de la Vall d’Albaida (APCVall), ha valorat positivament la primera convocatòria que s’ha realitzat del programa de foment d’Àrees de Rehabilitació i Regeneració Urbana (ARRU) a Ontinyent. Així destaquen que “les 23 actuacions aprovades són un pas més en la recuperació del sector després d’anys d’enormes dificultats, ajudant amb açò no solament a empreses constructores sinó unes altres de sectors afins i professionals com per exemple els arquitectes”.

Els constructors han agraït “l’esforç” fet per l’Ajuntament d’ Ontinyent, un pla dotat amb fons de les administracions central, autonòmica i local ja que solament s’ha pogut dur a terme en 8 municipis del País Valencià.

Millores per a pròximes convocatòries

APCVall també proposa millores per a pròximes convocatòries del programa ARRU “que ajuden a fer més atractives les mateixes i amb açò poder augmentar el nombre d’actuacions”.

En concret consideren que és “fonamental” que després de les actuacions que es duguen a terme es permeta la venda dels immobles sobre els quals s’actua ja que aqueixa nova possibilitat “donarà lloc a un major interès per participar en les convocatòries del programa ARRU”.

Finalment també consideren important que el programa ARRU en pròximes convocatòries permeta actuar en tot el municipi i no solament en part del mateix perquè els seus impactes positius no es limiten sinó s’estenguen.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here