Constructors de la Vall d’Albaida assisteixen a Gandia per informar-se del pla ‘Stock Vivenda’

0
958
venda pisos
Es busca fer una borsa de pisos de lloguer protegit

Una delegació de l’Associació de Promotors i Constructors de la Vall d’Albaida va assistir dilluns passat a Gandia per recabar informació sobre el desenvolupament del pla ‘Stock Vivenda’ que està desenvolupant el consistori de la capital de la comarca de la Safor.

L’Ajuntament de Gandia ha creat una empresa pública per desenvolupar el pla que consisteix en la compra d’habitatges de renda lliure, que siguen susceptibles de poder ser requalificades com vivendes protegides i destinar-les al lloguer per joves i famílies de la localitat a preus situats entre els 250-350 euros mensuals. Actualment este pla té prevista l’adquisició de 327 habitatges, malgrat que s’afirma que «la demanda de lloguer per part dels ciutadans supera esta xifra».

La representació de la patronal de la construcció va estar formada pel seu president, José Vicente Garcia i el secretari general de la Confederació d’Empresaris de la Vall d’Albaida (Coeval), Vicente Donat, i diversos tècnics i van participar en una reunió amb el primer tinent d’alcalde de la ciutat, Fernando Mut, el gerent de l’Empresa Pública de Vivenda de l’ajuntament i el director de l’Associació de Promotors i Constructors de la Safor.

El president dels constructors de la Vall considera  que «esta iniciativa pot ser beneficiosa per al sector, ja que es retira del mercat un estoc important de vivendes, que en l’actual conjuntura econòmica seria molt difícil vendre». «Per una altra banda -afegeix José Vicente Garcia- este pla no altera la dinàmica del sector de la construcció ja que les vivendes adquirides per l’empresa pública es destinen al lloguer, no a la venda, complementant l’activitat de les empreses promotores».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí