El Consorci de Residus invertirà 530.000 euros en la construcció d’una base logística a Xàtiva

0
1409
Ecoparc de Xàtiva

Les instal·lacions estaran ubicades junt a l’Ecoparc de la ciutat i servirà d’emmagatzematge dels Ecoparcs mòbils i camions, juntament amb les seues operacions de manteniment

El Consorci per a la Gestió de Residus V5-COR construirà una base logística a Xàtiva per a la qual realitzarà una inversió de 531.199,64 euros. Esta instal·lació, que estarà annexa a l’actual ecoparc de la ciutat, tindrà una superfície de 1.513,23 m² i servirà d’emmagatzematge dels Ecoparcs mòbils i camions, juntament amb les seues operacions de manteniment.

Es tracta d’un espai cedit al COR en caràcter gratuït i amb llicència aprovada en Junta de Govern de l’Ajuntament de Xàtiva, dilluns passat. La Base Logística servirà de taller de manteniment d’Ecomòbils i de camions. També s’habilitarà un centre per als treballadors (amb oficina i vestuaris), que “garantirà la comoditat màxima en el desenvolupament de funcions del personal al servei dels mateix”, segons s’explica des del consistori. La planta comptarà amb un sistema de vigilància i control, així com vestidors i menjador per als treballadors. Les previsions indiquen que estarà a punt el 2019.

Des del COR, el seu president, Roger Cerdà, afirma “en dos anys hem invertit 7,5 milions en passar de dos a quasi 20 Ecoparcs i en tenir una xarxa d’ecoparcs fixos que ofereix servei a 93 municipis. Aquesta base estava prevista i ha arribat el moment d’executar-la, per tal d’optimitzar el nostre servei”.

El COR comptarà amb una flota de 25 ecoparcs fixos i 11 mòbils, que cobriran tot el territori amb la presència mínima d’un dia per setmana per a cada un dels municipis del COR.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here