El Consorci de Bombers presenta a 59 nous bombers i 7 vehicles elèctrics

0
467

El Complex Esportiu-Cultural La Petxina ha acollit la presentació de 7 nous vehicles de càrrega elèctrics per al Consorci, i a la presa de possessió de 59 bombers interins per a la campanya forestal d’enguany amb l’assistència de la presidenta del Consorci Provincial de Bombers de València, Maria Josep Amigó, el gerent del Consorci Josep Ballester i l’inspector en cap, José Miguel Basset qui ha donat la benvinguda als nous integrats del Consorci.

La presidenta del Consorci, Maria Josep Amigó ha recalcat “la importància de dotar amb mitjans i també personal el Consorci per continuar oferint un servei de qualitat a la ciutadania, sobretot ara en plena campanya forestal”.

Els bombers interins s’incorporen després d’un curs d’una durada de 250 hores, de caràcter eminentment pràctic on s’han format en matèries relacionades amb el maneig dels diferents equips, els procediments d’actuació en incendis d’interiors i forestals, l’ús de vehicles i el rescat aquàtic i en accidents de trànsit. La presidenta del Consorci ha agraït el treball dels instructors i del departament de formació del Consorci.

Respecte de la recepció dels vehicles elèctrics, la presidenta ha assegurat que “cal apostar per la sostenibilitat i no només perquè estem en contacte amb el medi ambient cuidant els nostres boscos i les nostres muntanyes, sinó també perquè hem de fer passos cap a les energies sostenibles des de totes les administracions públiques per donar exemple”.

El Consorci Provincial de Bombers suma 7 nous vehicles elèctrics de càrrega de 14 vehicles híbrids adquirits l’any passat “i seguirem en la línia cap a la sostenibilitat del Consorci” ha explicat la presidenta Amigó. També s’incorpora un nou vehicle adaptat a les necessitats del GERA (Grup Especial de Rescats en Altura).

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  El Alto Turia y el Valle del Cabriel logran ser Reserva de la Biosfera

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here