Conselleria retira les velles aules prefabricades del col·legi Carrasquer de Sueca mentre s’ultimen les noves a Ciutat de Pamplona

0
575
Aule prefabricades del col·legi de Sueca.

L’empresa encarregada de la instal·lació del nou aulari ha patit un retard en els treballs, però ha indicat que no afectarà l’inici del curs escolar

Una empresa contractada per la Conselleria s’està encarregant de retirar les antigues aules prefabricades que estaven situades al pati del col·legi. Segons explica el regidor d’urbanisme, Fernando Franco, “l’empresa encarregada està procedint estos dies a retirar l’aulari antic. Per este motiu, alguns carrers del municipi, com Magraners, el propi carrer de les Escoles Carrasquer i una part del carrer Sequial, s’estan veient privades, en alguns trams, de zona d’aparcament”.

D’una altra banda, davant l’imminent inici del curs escolar atípic per la pandèmia de la COVID-19, les regidories d’Urbanisme i Educació treballen perquè el pròxim dia 9 de setembre, l’alumnat del col·legi Carrasquer puga començar les classes en les noves aules prefabricades situades en el parking de l’avinguda Ciutat de Pamplona, mentre es duu a terme la reforma del seu edifici.

“Hui mateix està previst que es concloga el trasllat de tot el mobiliari a les noves aules. Finalment, les obres han patit un xicotet retard per circumstàncies alienes a este Ajuntament. Tant el regidor d’Urbanisme com jo, hem posat tot el nostre esforç perquè el curs poguera iniciar-se dins del termini i en la forma escaient, però diverses circumstàncies han provocat que l’empresa contractada patisca un xicotet retard. Malgrat això, el pròxim dia 9 les aules acolliran a l’alumnat i únicament faltarà concloure alguns treballs en instal·lacions exteriors (que es duran a terme durant el mes de setembre, fora de l’horari escolar), segons ens ha indicat l’empresa adjudicatària del muntatge del nou aulari per part de Conselleria”, ha explicat el regidor d’Educació, Joan Carles Vázquez.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here