Conselleria reforça l’atenció sanitària a les zones de Cullera i Sueca durant les festes de Pasqua

0
1482
Cosultori de Cullera

Especialment es destaca la necessitat de Cullera que també celebra estos dies les seues festes patronals

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha ampliat els efectius assistencials durant les pròximes festes de Pasqua per a reforçar les zones del departament de salut de la Ribera, en concret, les zones de Cullera i Sueca.

Durant aquests dies festius, en tractar-se de zones costaneres, es produeix una gran afluència de gent pel que des de la Conselleria de Sanitat Universal s’ha ampliat en set professionals més que van a prestar assistència en els centres sanitaris d’ambdues localitats.

A més, a Cullera se celebren les festes patonales just després de la setmana de Pasqua pel que es van a ampliar els reforços per a ampliar l’atenció sanitària fins a aqueixes dates.

Quatre professionals més a Cullera

La zona Bàsica de Cullera es va a reforçar amb dos infermers/as més del 3 al 15 d’abril. Un d’ells se situarà en el PAC del CSI Cullera en horari de 15 hores a 22 hores i reforçarà l’atenció continuada. D’altra banda, un infermer/a atendrà en el consultori Oasi de 8 hores a 15 hores, que reforçarà també el punt d’atenció continuada en PAC nocturn els dies de major afluència,

Així mateix, el consultori Oasi explicarà tambien amb un metge/a de família des del dia 1 fins al 15 d’abril en horari de 8 hores a 15 hores, i reforçarà el CSI els dies de major afluència.

Finalment, està prevista la incorporació d’un administratiu/a de reforç en el consultori Oasi en horari de 8 a 15 hores.

Reforços en la zona bàsica de Sueca

Una altra de les zones que va a reforçar la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública és Sueca. En aquest cas, està prevista la incorporació d’un metge/ssa de família, un infermer/a i un celador/a per a ampliar l’atenció sanitària en els centres sanitaris d’aquesta localitat des de l’1 fins al 9 d’abril.

En aquest sentit, s’estableix una consulta de medicina de família de forma permanent en el consultori del Mareny a diferència d’altres anys que es compartia amb el consultori dels Palmeres.

Així mateix, se situarà una consulta de medicina de família i d’infermeria en el consultori dels Palmeres de 8 a 11 hores i al Perelló d’11.30 a 15 hores des del dia 3 fins al 6 d’abril.

D’altra banda, es reforça amb un metge més el PAC de Sueca els dies de major afluència que són l’1,2,7,8 i 9 d’abril en horari de 18 hores a 22 hores. A més la nit del dia 1 d’abril es reforça amb un metge/a més dels habituals. A més, es reforça els dies 1,2,7 i 8 d’abril amb un infermer/a més.

Finalment, el PAC de Sueca comptarà amb un infermer més en jornada contínua els dies 1 i 7 d’abril.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí