Conselleria millorarà el drenatge de la carretera CV-660 al seu pas per Fontanars dels Alforins

0
1552
L'objectiu és millorar la seguretat de la via.

Arcadi España destaca que aquests treballs «contribuiran a augmentar la funcionalitat de la via durant els períodes d’intenses pluges»

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat millorarà el drenatge de la carretera CV-660, així com la senyalització dels guals inundables en el terme municipal de Fontanars dels Aforins.

Segons ha explicat el responsable del departament, Arcadi España, «amb aquesta actuació, s’incrementarà la seguretat viària, un dels objectius prioritari de la Generalitat en matèria de mobilitat».

Així mateix, el conseller ha destacat que aquests treballs «estan orientats a millorar la capacitat de drenatge de la carretera, la qual cosa contribuirà a augmentar la seua funcionalitat i seguretat durant els períodes d’intenses pluges».

Les actuacions se centraran en la millora, tant de la capacitat hidràulica de les obres de drenatge transversal com d’una senyalització adequada, per a previndre a les persones que circulen per la carretera del risc existent en cas de pluges.

Els danys ocasionats en la infraestructura després dels últims períodes d’intenses pluges, a causa dels factors del terreny i l’absència de capacitat del drenatge, fan necessària aquesta intervenció de la Conselleria d’Obres Pública per a garantir l’adequada conservació de la carretera.

Cal recordar que la carretera CV-660 és l’eix vertebrador del trànsit entre Ontinyent i la Font de la Figuera en la seua connexió amb la N-344, que passa per Fontanars dels Alforins.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí