La Conselleria d’Habitatge licita les obres de la rotonda de Torrefiel d’Ontinyent per quasi 1 milió d’euros

0
2933
Imatge del projecte de la rotonda de Torrefiel d'Ontinyent

L’alcalde d’Ontinyent agraeix a Maria José Salvador i Rebeca Torró el desbloqueig d’una promesa realitzada pel Consell en 2008

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha publicat este dimarts al DOCV la licitació de les obres de la nova rotonda en la intersecció dels carrers Comte de Torrefiel i Dos de Maig d’Ontinyent, que la Consellera M. José Salvador va anunciar el passat 8 de maig a la ciutat. Segons consta al document, l’import del pressupost base de licitació és de 947.177, les ofertes es podran presentar fins al 7 de setembre, l’obertura de sobres finalitzarà el 6 d’octubre i les obres tindran un termini d’execució de 12 mesos.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha destacat que la licitació de les obres de construcció dels nous accessos a la ciutat per l’avinguda de Torrefiel per prop d’un milió d’euros “ permetrà millorar la seguretat de conductors i vianants, i suposa el desbloqueig efectiu d’una promesa realitzada pel Consell en 2008, fa quasi una década. Cal ser agraïts i donar-li les gràcies a la Consellera María José Salvador i al seu equip, en el qual es troba la Directora General Rebeca Torró, que haja complit la seua paraula amb Ontinyent i faça realitat una inversió de pràcticament un milió d’euros a la nostra ciutat”, destacava.

El regidor coordinador de l’àrea de Territori, Jaime Peris, ha explicat que la rotonda millorarà els accessos a la ciutat i dignificarà els accessos de l’avinguda de Torrefiel, beneficiant especialment a les persones que vénen des de Bocairent en evitar el trànsit per Santa Teresa i Sant Ignasi.

El projecte contempla la construcció d’una rotonda d’accés a la carretera CV-81 que facilitarà l’entrada al nucli urbà al mateix temps que resoldrà els accessos al polígon industrial i a la zona de desenvolupament urbanístic situada a l’entorn de la carretera. Les obres previstes inclouen també l’adequació de la passarel·la que dóna accés a l’Institut d’Educació Secundària de l’Estació i a la zona urbana adjacent així com la construcció d’una nova rampa preparada per a l’ús de persones amb mobilitat reduïda. L’execució d’aquest projecte també va a suposar una notable millora de la seguretat vial i la mobilitat de vianants i ciclistes, ja que el carril bici que s’incorpora s’enllaçarà amb el de la xarxa urbana ja existent.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí