Conselleria licita la redacció del projecte per construir el nou palau de Justícia d’Alzira per 428.000 euros

0
1581
Imatge d'una de les actuals seus dels jutjats d'Alzira

El d’Alzira és un dels partits judicials més grades que té la Comunitat Valenciana que segueix sense comptar amb un edifici judicial propi

La Conselleria de Justícia ha tret a licitació la redacció del projecte i l’adreça d’obres per a construir un nou palau de Justícia a Alzira. El projecte té un cost estimat de 427.886,25 euros, impostos inclosos.

La licitació inclou serveis d’arquitectura i enginyeria, així com estudis de tecnologia i serveis per a dotar a la nova seu judicial de la capital de la Ribera Alta dels mitjans més moderns per a dur a terme la seua funció.

L’anunci de licitació ja ha sigut publicat en el Diari Oficial de la Unió Europea i, en breu, ho serà també en el Butlletí Oficial de l’Estat i en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. El termini perquè les empreses del sector de tota l’Europa comunitària presenten les seues propostes es va donar per iniciat el passat 7 de febrer i conclourà el pròxim 20 de març.

Una vegada es resolga la licitació, l’empresa guanyadora del concurs tindran vuit setmanes per a la redacció del projecte bàsic des de la signatura del contracte. D’altra banda, el termini de redacció del projecte d’execució i de l’estudi de seguretat i salut serà de dotze setmanes. A més de la seua publicació en els butlletins oficials, els plecs de condicions ja estan disponibles en la Plataforma de Contractació del Sector Públic.

Des del departament que dirigeix Gabriela Bravo s’afirma que el nou palau de Justícia d’Alzira és una «prioritat» ja que es tracta d’un dels partits judicials més grades que té la Comunitat Valenciana que segueix sense comptar amb un edifici judicial propi.

Amb aquesta licitació s’engega un projecte que servirà per a agrupar en un únic edifici les tres seus judicials que actualment estan disperses en immobles de la Ronda d’Algemesí, la plaça del Sufragi i la plaça de la Generalitat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí