Conselleria i la Font de la Figuera col·laboraran per accelerar projectes empresarials prioritaris a la localitat

0
1952
Rafa Climent i Vicent Muñoz.

Climent i la directora general d’Internacionalització han visitat les instal·lacions de les empreses de moble Vondom i Expormim

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, i l’alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz, han signat aquest matí el conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Economia Sostenible i el consistori de la localitat per a l’impuls dels projectes empresarials declarats com a projectes prioritaris d’inversió.

El conseller s’ha mostrat «molt satisfet» per la signatura d’aquest conveni: «Són ja 11 els consistoris que s’han adherit a aquest programa amb el qual volem augmentar l’atracció de projectes empresarials al nostre territori que ajuden a generar riquesa, ocupació i que aporten beneficis de caràcter social o mediambiental», ha indicat.

Concretament, els ajuntaments adherits al programa són Almoradí, Alacant, Morella, Alzira, Castielfabib, Silla, Paterna, Chelva, Ibi, Vallada i la Font de la Figuera.

Per a Climent, «la signatura d’aquesta mena de convenis suposa un pas més per a afavorir la necessària col·laboració interadministrativa entre totes les corporacions locals interessades en la implantació de projectes d’inversió en els seus territoris i la resta d’organismes i departaments de la Generalitat amb competències en l’atracció de projectes empresarials».

En la signatura del conveni, el conseller ha estat acompanyat per la directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, amb qui ha realitzat prèviament la visita, organitzada per l’Associació de Fabricants i Exportadors de Mobles d’Espanya (Anieme), a les empreses de moble Vondom i Expormim a Beneixida i Moixent, respectivament.

Visita a Vondom i Expormim

El conseller i la directora general d’Internacionalització han visitat les instal·lacions de l’empresa Vondom, a Beneixida, acompanyats per Amparo Albiñana i Jose Albiñana, socis fundadors.

Durant la visita a les seues instal·lacions han conegut de primera mà els plans d’aquesta empresa, que ha apostat «decididament pel disseny com a senyal d’identitat reconeguda fora de les nostres fronteres», caracteritzada per la creació d’atmosferes i peces a càrrec de professionals del Disseny i de l’Arquitectura de renom internacional que han ajudat a la creació de l’anomenat esperit Vondom.

Aquesta empresa, que fabrica mobles de disseny per a exteriors, exporta a més de 85 països, amb el 80% de la seua producció destinada als mercats exteriors. En el desenvolupament de la seua activitat, destaca també l’aposta per la sostenibilitat amb més del 50% de plàstic reciclat i amb aproximadament un 50% de la producció amb energia solar.

A continuació, Rafa Climent i María Dolores Parra s’han traslladat a Moixent per a visitar l’exposició del 60 aniversari de l’empresa Expormim, acompanyats per la gerent de l’empresa, Mercedes Laso.

En l’exposició es realitza un breu recorregut des dels orígens de l’empresa en 1960 fins als nostres dies, en la qual es palpa el respecte incondicional per la tradició i l’artesania com a eina d’expressió, amb una producció fabricada íntegrament en la Comunitat Valenciana.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí