Conselleria finalitza a Ontinyent les obres que evitaran les inundacions a la rotonda d’accés al poliesportiu

0
2307
Imatge de les obres a Ontinyent.

La canalització de pluvials a l’accés des de la CV-81 ha estat executada per la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat en coordinació amb l’Ajuntament

Les obres per evitar les acumulacions d’aigua i inundacions que es venien donen a la rotonda d’accés al poliesportiu municipal d’Ontinyent ja han finalitzat. Es tracta d’una actuació executada per la Conselleria de Politica Territorial, Obres Públiques i Mobilitat de la Generalitat Valenciana en coordinació amb l’Ajuntament d’Ontinyent, per tal de millorar la canalització de les aigües pluvials a aquest tram de la carretera CV-81 al seu pas pel terme municipal.

L’actuació executada des del passat mes d’octubre ha inclòs la dotació d’un nou col·lector d’aigües pluvials que ha estat connectat a la xarxa de col·lectors municipals passant per baix de la carretera, de manera que només ha estat necessari interrompre el trànsit al tram entre la rotonda de la cv-81 i la del poliesportiu, un tram pel qual es restableix ara la circulació.

El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, recordava que «en episodis de fortes pluges la carretera fins i tot s’havia de tallar en aquest tram, ja que s’acumulava molta aigua procedent de la serra que no podia ser assumida en la seua totalitat pels imbornals. Amb esta actuació evitem això i també reduïm l’aigua que entra al poliesportiu quan es produeixen estes precipitacions intenses», manifestava.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí