Conselleria estudiarà duplicar les places del centre de dia de l’Olleria per a majors dependents

0
1301
Imatge de la visita d'Oltra a la residència de l'Olleria

L’actuació en el centre suposaria passar de 40 a 80 places, donant servei a l’Olleria però també als usuaris de les localitats veïnes

La Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives estudiarà duplicar les places actuals del centre de dia per a persones majors dependents ‘Juan Bautista Mompó Albiñana’ de l’Olleria’, segons ha anunciat la responsable del departament i vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, després de la visita que ha realitzat al centre.

Oltra ha assenyalat que es va a estudiar habilitar la part de dalt del centre, la qual cosa permetrà duplicar les 40 places actuals i oferir aquest recurs “a moltes més persones majors que es troben en situació de dependència tant de l’Olleria com d’altres localitats properes”.

El centre ‘Juan Bautista Mompó Albiñana’ és de titularitat municipal i rep una subvenció anual de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives per al manteniment de les places. Durant enguany s’ha incrementat la subvenció respecte al passat any fins als 272.650 euros, la qual cosa permet el finançament de 25 places tot l’any i 8 places més durant 6 mesos.

Prèviament a la visita al centre, la vicepresidenta del Consell s’ha reunit en l’ajuntament amb l’alcalde de l’Olleria, Julià Engo, i la corporació municipal per a tractar diferents assumptes relacionats amb els serveis i recursos socials del municipi.

En la seua visita a l’ajuntament de l’Olleria, la vicepresidenta s’ha reunit també amb els professionals dels serveis socials municipals, als qui ha agraït “el suport i la participació” amb la Conselleria d’Igualtat en aquesta nova etapa en la qual els municipis assumeixen la valoració de les persones en situació de dependència, i els ha felicitat per les “bones xifres” en el nombre de valoracions realitzades.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here