Conselleria confina la residència de persones amb discapacitat a Ontinyent amb un brot de desenes de positius de Covid


0
1127
Residència Caixa Ontinyent per persones amb discapacitat.

La vicepresidenta Mónica Oltra afirma qeu s’ha procedit a substituir al personal que ha sigut contagiat o que està a l’espera dels resultats dels PCR

La Generalitat ha confinat una residència de diversitat funcional d’Ontinyent «molt afectada» per contagis de covid-19, i ha procedit a substituir la vintena de treballadors que ha donat positiu o es troba pendent del resultat de la PCR.

Així ho ha donat a conéixer la vicepresidenta del Consell i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, després del ple de l’Executiu valencià, en ser preguntada per aquesta qüestió, i ha dit que quan al voltant d’una residència creixen els contagis comunitaris, el virus acaba entrant en les instal·lacions.

Per això, ha dit, és tan important controlar el contagi comunitari i seguir les normes de distància social, ús de màscara, higiene de mans i ventilació, perquè els residents viuen dins del centre, i qui entra i ix és el personal extern.

Ha explicat que la residència està molt afectada, i per això s’ha acordat confinar el centre i aplicar el grau de vigilància per part de la Conselleria de Sanitat, atesa l’expansió del contagi, i les mesures que s’apliquen a qualsevol residència quan el virus s’estén.

En total s’han detectat un total de 24 positius entre els residents (el centre té 40 en total). Pel que respecta als treballadors la vicepresidenta ha destacat que s’ha procedit a substituir als deu professionals de la plantilla que han donat positiu per Covid, així com als nou empleats que estan confinats a les seues cases a l’espera dels resultats de les proves PCR.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here